Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Nasýl güveneceðim ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nasýl güveneceðim ?

ben forumda tanýþtýðým bir arkadaþ bir cihaz satýyor bende bunu almak istedim. fakat bana parayý yatýr hesaba bende cihazý kargoya verim diyor. þimdi ben buna nasýl güvenmem gerekiyor. parayý hesaba yatýrdýktan sonra ya cihazý göndermezse o zaman benim paranýn üstüne su mu içmem gerekiyor. bu elden göndermelerdeki prosüdür nedir bilgisi olan varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumdaki arkadaþlardan proplem neredeyse sýfýr bence proplem olmaz insanýn gidecek parasý varsa öyle yada baþka türlü gider sen bence burdaki arkadaþlara güven ben zannetmiyorum 50 veya 100tl ye düþtüklerine saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu forumdan deðil baþka forumdan birde güvenmek ayrý bir konu tanýmadýðýn birine nasýl güvene bilirsinki benim anlatmak istediðim olay, paramý geri alabilirmiyim. eðer yamuk yaparsa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu tür iþlerde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sitesini kullanýn ben hep öyle yapýyorum guven sorunu yaþýyorsanýz sn @modem

Karþý taraf gittigidiyorda satýsa malýný koyuyor siz alýyorsunuz ürün size geldiginde siz onaylarsanýz para satýcýya aktarýlýyor böylelikle her 2 tarafta sorun yaþamýyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

5. 26-04-2010, 00:20

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede serkanýn dediði gibi bir yolu dene...
    en saðlamý... selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar forumda biri benden cihaz istedi bene yolladým iki gün sonra parayý ve yanýndada bir çuval fýndýk yollamýþ ee nede olsa karadenizli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupyurt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar forumda biri benden cihaz istedi bene yolladým iki gün sonra parayý ve yanýndada bir çuval fýndýk yollamýþ ee nede olsa karadenizli
    ne güzel..... o kiþiyi tebrik etmek lazým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o arkadaþ sana nasýl guvensin.

@modem
    Katýlým Tarihi: 04-25-10
    Mekan: 06 Ankara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým sen daha alýþveriþ yapmadan içine kurt düþmüþ bana sorarsan bu alýþveriþten artýk hayýr gelmez serkanýn da söylediði gibi güvenilir þekilde alýþveriþ yapmak istiyorsan bu iþleri yapan sitelerden alýþveriþ yapacaksýn kargon geliyor malýna bakýyorsun beðenmezsen iade ediyor beðenirsende para için onay veriyorsun al gülüm ver gülüm misali!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri