arkadaşlar ben size bir şey söyleyeyim bütün partiler danışıklı dövüş yapıyorlar vatandaşta körü körüne bunların arkasından gidiyor amaç sadece show ve reklam bizlerde burada bunların boşu boşuna korumacılığını yaparak birbirimizi üzüyoruz ister ikdidar parti ister muhalefet partileri olsun hiç farketmez onlar ekranlarda showlarını yapıyor olan yine biz vatandaşlara oluyor çiftçilik bitti dışarıya et verirken et alır duruma geldik yahu geçen gün adamlar güğümlerle sütleri yerlere boşalttı içim parçalandı çiftçiye revamıdır bu işsizlik deseniz yıllardan beri bir çare bulunamadı 9 yaşındaydım yine aynı 36 yaşına geldim yine aynı burada tutturduk chp mhp akp diye
bir arkadaşımızın da dediği gibi edik büdük şeylerle gündeme geleceklerine
birbirlerini bir kaşık suda boğacakmış izlenimlerini bırakıp adam gibi oturalım hep birlikte şu memleketin durumunu beraber düzeltelim yok girmişler körü körüne parti liderliği egosuna karşılarındaki parti doğru bile söylese kabullenip hazmedemiyorlar birbirlerini arkadaş bu triplerin showların ne bana ne memlekete faydası var mademki bu insanlar türkiye için bizler için oradalar önce insan gibi birbirlerinin fikirlerini dinlemeye öğrecekler meclis k1 kickboks turnuvası gibi her gün horoz gibi birbirleri ile kavga ediyorlar parti liderleri birbirlerine ağza alınmayacak laflar ediyorlar peki bunu yaptıklarının ertesi günü işsizlik yada çiftçiye çözüm yada teröre çözüm kısacası devletin tüm sorunları çözülüyormu hayır demekki amaç burada ne oraya kim giderse gitsin kavgasını showunu yapsında vatandaş ne hali varsa görsün!

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri