toycan benden alıntı yaptığın konuda terbiyesizlik diye bir kelime kullandımmı bakarmısın ben kullanmadım ama sen öyle anlıyorsan diyeceğim birşey yok .
yazıklar olsun sizin zihniyetiniz bu iktidarı bunun için alet olarak istiyorsunuz gercekten gömleğinizi çıkartmışsınız
bir daha oku kendi yazdıklarını bu yazdığın kelimeler neyi ifade ediyor kendi yazdıklarından birşey anlayabilirsen tercüme etde anlayalım.
anlayabildiğim tek kelime yazıklar olsun bu kelimeyi kimin için kullandığın belli değil eğer bana kullandınsa sana iade ediyorum terbiyesizde yazıklar olsun kelimeside sana ait yani terbiyesiz diyen kendisi terbiyesizdir ben kimseyi kırmamaya gayret gösteririm yani kimseye terbiyesiz laf söylemem ama terbiysizden laf gelirsede terbiyesiz der geçerim kaç tane konuda senden alıntı yaptım birisine bile adam gibi cevap veremedin anca yukarıda mavi yazılı senin yazmış olduğun kelimeler gibi ipe sapa gelmez kelimeler kullanıyorsun.ben senden alıntı yaptığım zaman toycan kardeş diyorum sen terbiyesizlik yapıyorsun ama senin gibi terbiyesizler olmasa terbiyeyi nereden öğreneceğizki![]()

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri