Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Goldmaster 76500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Goldmaster 76500

Merhaba,

Ben 76500 modelinin yazılımının uydudan güncelleme yapabilir hale getirebilmek için İzmir'de hangi noktalarda yaptırabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hfkubilay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba,

Ben 76500 modelinin yazılımının uydudan güncelleme yapabilir hale getirebilmek için İzmir'de hangi noktalarda yaptırabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz?
    bunun bana gelebilirsin yada elinde mevcut uydudan güncellemeli 76500 cihaz olan birinden cihazdan cihaza yazılım atarsan senin cihazında u.güncellemeli olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim 76500 cihazımda vardı ama ben başka sürüm yükleyip malesf sildim tekrar nasıl geri getiririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım arkadaşlarrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apsuva1320 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim 76500 cihazımda vardı ama ben başka sürüm yükleyip malesf sildim tekrar nasıl geri getiririm.
    hangi sürümü yükledin neyi sildin goldmaster cihazlara farklı bi yazılım atamazsın sorununun ne olduğunu daha açık yazarsan forumda bulunan arkadaşlar daha çabuk yardımcı olabilirler..... fabrika yarlarına dön yeniden kurulum yap
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar elimde goldmaster fta 76500 usb li uydu alıcısı var ve usb'den yazılım yükleyemiyorum bir türlü!!yardımcı olursanız sevinirim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri