Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bir skandal da Manisa'dan rezalet diz boyu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bir skandal da Manisa'dan rezalet diz boyu

Önce Siirt, sonra Edirne şimdi de Manisa! Bu kez çocuklara fuhuş yaptırmışlar..

Türkiye bir haftadır hepsi birbirinden tüyler ürperten olayları konuşuyor.

1- SİİRT / TECAVÜZ DAYANIŞMASI

İlk haber Siirt’ten gelmişti. Bir ilköğretim okulunda 16 ve 14 yaşlarında iki kız kardeşe bir müdür yardımcısı da dahil 14-70 yaş arası onlarca erkek tecavüz etmiş, olayın ortaya çıkmasıyla 100 erkek gözaltına alınmış, 17’si tutuklanmıştı. İşin daha da iğrenci, tecavüzün aylarca sürmesi ve duyan herkesin tüm yaşananlara sessiz kalmasıydı. Bu haber manşetlerde “tecavüz dayanışması” başlığıyla yer buldu.

2- SİİRT / ÇOCUKLAR BEBEKLERE TECAVÜZ ETTİ

Daha ilkini tartışamadan ikinci şok haber ise yine Siirt’ten geldi. Bu kez zanlılar çocuk, tecavüz mağdurları bebekti.

Sekiz YİBO öğrencisi bir kızın çıplak resimlerini çekip “Bize çocuk getir” diye tehdit ettiler. Kız, iki ve üç yaşındaki 2 kuzenini eliyle “tecavüz ve ölüm”e teslim etti.. Defalarca tecavüze uğrayan daha bebek yaştaki çocuklardan 1’i öldü.

3- EDİRNE / ÖZ KIZINA TECAVÜZ

Tam “Neler oluyor bize?” derken ardından gözler Edirne’ye çevrildi. Bir babanın öz kızına 13 yaşından itibaren 8 yıl boyunca tecavüz ettiği, kızından 2 çocuk yaptığı ve o kızlardan birine de cinsel tacizde bulduğu haberi duyuldu.

4- VE SON İĞRENÇLİK:
    MANİSA / KÜÇÜK KIZLARI SATMIŞLAR

Son kara haber ise Manisa’dan geldi… Siirt ve Edirne’de ard arda yaşanan, insanın kanını donduran tecavüz ve cinayet haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde operasyon düzenleyen ekipler, 14 ve 16 yaşında iki kız ve 16 yaşındaki bir erkek çocuğuna fuhuş yaptırdıkları iddia edilen ve ayrıca cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir fuhuş çetesine yönelik olarak uzun süredir yürüttüğü istihbarat çalışması, küçük yaştaki çocukların fuhşa yönlendirildiklerini ortaya çıkardı.

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çetenin 14 yaşındaki H.G ve 16 yaşındaki D.K adlı kız çocuklarının yanı sıra 16 yaşındaki C.P isimli erkek çocuğunu da para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Operasyonda, çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdikleri iddiasıyla yakalanan 31 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüh yazıklar olsun allahtan salihlidenim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay şerefsizler otorite boşluğundan yararlanmışlar nasılsa karakolun ön kapısından arkadanda dısarı cıkarırlar böyle insanlara insan demek içimden gelmiyor bu mahlukatlara lanet olsun allah belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vallaha bu ŞEREFSİZLERE öyle bir sayardım ama kurallar buna müsade etmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vallaha bu ŞEREFSİZLERE öyle bir sayardım ama kurallar buna müsade etmiyor
    ben anladım saymış kadar oldun zaten dediğin gibi kardeşim söylenecek o kadar çok şey var aslında lakin bizlere ve bu forma yakışmaz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben anladım saymış kadar oldun zaten dediğin gibi kardeşim söylenecek o kadar çok şey var aslında lakin bizlere ve bu forma yakışmaz!
    arkadaşlar sövüp sayınca birşey olmuyor bu istismarcıların önünü kesmek için gercekci şeyler konuşmak lazım yoksa bizim unutma süremiz 21gün deniyor 21 gün gecince bu adamlar yine yapaçaklarını yapaçak yada 2sene hapis yattıkdan sonra da kızın kafasını kesen itin babası zengin diye anası bilmem nediye yaptığına kılıf bulunması yada fakirin vurun kafasına hikayesiyle olaçak şey değil yazık ya bu çocuklarda yaşadıklarının baskısıyla hayır geleçeğeni düşünmek yanlış yazık ya hayvanlara acıyanlar acısın ama bu insanlara sahip çıkmak gerekiyor yoksa insanımız kötüye çok kötüye gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nalet olsun..........................................................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gibi insanları taksim meydanında asacaksın .o zaman göreceksin bir daha yapacaklar yapmayacaklar.serefsizler.............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecliste anayasa ile uyraşanlar bu pislikler için ciddi kanunlar çıkarsalar daha faydalı olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne oluyor ya böyle artık dünyada yaşanmaz bir hal almaya başlıyor kimse hiçbirşeyden hicap duymuyor yuh bea
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri