Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arkadaşlar ben habre uyarı alıyorum ne iş anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 arkadaşlar ben habre uyarı alıyorum ne iş anlayamadım

arkadaşlar 2 deva uyarı alıyorum şimdi düşunuyorum hatamı arıyorum bulamıyorum bir kutu hakkında yorum yaptım diye uyarı aldım bazı arkadaşlarımız var isim vermegecegim adam resmen neler actıgını cıyazı yazıyor onu ben bile yazmadım maksat nedir anlayamadım gitti

hayret edilecek birşey

ve ben ingilizce bilmiyorum bunu bana turkceleştirirmisiniz
    Bu konuyla ilgili bir uyarı aldınız SupersatForum

--------------------------------------------------------------------------------

Dear muslum-baba,

You have received a warning at SupersatForum.

Reason:
    -------
    Inappropriate Language

Mesaj tekrarı yapmayın
    -------

Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
    SupersatForum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

formdan uyarı aldığını form kurallarına uymadığın için takibe alındığını hatırlatmak adına gönderilmiş bilgilerine!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim istedigim ayrımlık olmasın herkeze eşit şartta davranılmasını istiyorum
    HERKEZE KOLAY GELSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim istedigim ayrımlık olmasın herkeze eşit şartta davranılmasını istiyorum

HERKEZE KOLAY GELSİN
    bu formda ayrım olmaz için rahat olsun bu arada uyarı sadece mesaj tekrarı yaptığın için gelmiş yani büyütülecek bir mesele yok hayırlı paylaşımlar !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu formda ayrım olmaz için rahat olsun bu arada uyarı sadece mesaj tekrarı yaptığın için gelmiş yani büyütülecek bir mesele yok hayırlı paylaşımlar !
    tşk...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tşk...
    Dün akşam farkındamısınız bilmiyorum yazdıgınız konulara mesajınız şu pay.için.tşk bu şekil katılımmı olur.Bizim katılımdan kastımız bu değil aslında yorum ve paylaşımdır.Forum sitelerinde genel amacı budur.Her konuya aynı mesajı yazarsanız forum sistemi bunu spam mesaj olarak algılamaktadır.Bundan sonra daha dikkat:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEN YARDIMCI OLAYIM SANA
    Bu konuyla ılgılı bır uyarı aldınız supersatforum dan

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili muslum-baba ,

Supersatforumda uyarıyı aldınız .

Sebep
    ------- Münasebetsiz dil

Mesaj tekrarı yapmayın ------- [YANİ MÜNASEBETSİZ KONUŞMA DEMEK İSTEMİŞ]
    AÇIKLAYICI OLDU HERHALDE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Yılmaz'dan alıntı msg

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kullanıcı: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ceza: Inappropriate Language

Yönetici Notu:

Spam Mesaj
    Kullanıcıya Gönderilen Mesaj:
    Mesaj tekrarı yapmayın

Umarım bu açıklayıcı olmuştır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün akşam farkındamısınız bilmiyorum yazdıgınız konulara mesajınız şu pay.için.tşk bu şekil katılımmı olur.Bizim katılımdan kastımız bu değil aslında yorum ve paylaşımdır.Forum sitelerinde genel amacı budur.Her konuya aynı mesajı yazarsanız forum sistemi bunu spam mesaj olarak algılamaktadır.Bundan sonra daha dikkat:45:
    evet haklısınız ben cok mesaj yazmak istemiştim yani mesajlarım artsın diye kusura balmayın ama başka turlu fazlalaşmıyor birdaha dikkat ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesaj sayısı artsın istiyosanız siz msj yazmadanda yapabiliriz ben istersen 1000000 yapayım sizinkini istersiniz demi..

Sizi uyarıyorum mesaj sayım artsın diye msj yazmayınn takibimdesiniz..:46:

Bir daha uyarmam..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri