Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: arkadaþlar ben habre uyarý alýyorum ne iþ anlayamadým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 arkadaþlar ben habre uyarý alýyorum ne iþ anlayamadým

arkadaþlar 2 deva uyarý alýyorum þimdi düþunuyorum hatamý arýyorum bulamýyorum bir kutu hakkýnda yorum yaptým diye uyarý aldým bazý arkadaþlarýmýz var isim vermegecegim adam resmen neler actýgýný cýyazý yazýyor onu ben bile yazmadým maksat nedir anlayamadým gitti

hayret edilecek birþey

ve ben ingilizce bilmiyorum bunu bana turkceleþtirirmisiniz
    Bu konuyla ilgili bir uyarý aldýnýz SupersatForum

--------------------------------------------------------------------------------

Dear muslum-baba,

You have received a warning at SupersatForum.

Reason:
    -------
    Inappropriate Language

Mesaj tekrarý yapmayýn
    -------

Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
    SupersatForum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

formdan uyarý aldýðýný form kurallarýna uymadýðýn için takibe alýndýðýný hatýrlatmak adýna gönderilmiþ bilgilerine!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim istedigim ayrýmlýk olmasýn herkeze eþit þartta davranýlmasýný istiyorum
    HERKEZE KOLAY GELSÝN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim istedigim ayrýmlýk olmasýn herkeze eþit þartta davranýlmasýný istiyorum

HERKEZE KOLAY GELSÝN
    bu formda ayrým olmaz için rahat olsun bu arada uyarý sadece mesaj tekrarý yaptýðýn için gelmiþ yani büyütülecek bir mesele yok hayýrlý paylaþýmlar !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu formda ayrým olmaz için rahat olsun bu arada uyarý sadece mesaj tekrarý yaptýðýn için gelmiþ yani büyütülecek bir mesele yok hayýrlý paylaþýmlar !
    tþk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tþk...
    Dün akþam farkýndamýsýnýz bilmiyorum yazdýgýnýz konulara mesajýnýz þu pay.için.tþk bu þekil katýlýmmý olur.Bizim katýlýmdan kastýmýz bu deðil aslýnda yorum ve paylaþýmdýr.Forum sitelerinde genel amacý budur.Her konuya ayný mesajý yazarsanýz forum sistemi bunu spam mesaj olarak algýlamaktadýr.Bundan sonra daha dikkat:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dün akþam farkýndamýsýnýz bilmiyorum yazdýgýnýz konulara mesajýnýz þu pay.için.tþk bu þekil katýlýmmý olur.Bizim katýlýmdan kastýmýz bu deðil aslýnda yorum ve paylaþýmdýr.Forum sitelerinde genel amacý budur.Her konuya ayný mesajý yazarsanýz forum sistemi bunu spam mesaj olarak algýlamaktadýr.Bundan sonra daha dikkat:45:
    evet haklýsýnýz ben cok mesaj yazmak istemiþtim yani mesajlarým artsýn diye kusura balmayýn ama baþka turlu fazlalaþmýyor birdaha dikkat ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BEN YARDIMCI OLAYIM SANA
    Bu konuyla ýlgýlý býr uyarý aldýnýz supersatforum dan

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili muslum-baba ,

Supersatforumda uyarýyý aldýnýz .

Sebep
    ------- Münasebetsiz dil

Mesaj tekrarý yapmayýn ------- [YANÝ MÜNASEBETSÝZ KONUÞMA DEMEK ÝSTEMÝÞ]
    AÇIKLAYICI OLDU HERHALDE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan Yýlmaz'dan alýntý msg

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kullanýcý: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ceza: Inappropriate Language

Yönetici Notu:

Spam Mesaj
    Kullanýcýya Gönderilen Mesaj:
    Mesaj tekrarý yapmayýn

Umarým bu açýklayýcý olmuþtýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesaj sayýsý artsýn istiyosanýz siz msj yazmadanda yapabiliriz ben istersen 1000000 yapayým sizinkini istersiniz demi..

Sizi uyarýyorum mesaj sayým artsýn diye msj yazmayýnn takibimdesiniz..:46:

Bir daha uyarmam..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri