antivürüs programı kullanıp boşuna pc nizi kasmayın derim aşağıdaki programı indirin ve pc yavaşladıgında kullanın )

Merhaba, -- Advanced SystemCare --, bu güzel bedelsiz programı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde buldum. O, 1-Tıkla PC'mi iyileştirdi ve hızlandırdı, böylece Windows'u tekrar kurmak veya yeni bir bilgisayar almak mecburiyetinde kalmadım. PC'mi korumak, temizlemek, ve eniyilemek için en basit yol budur. Ayrıca diğer programların kaçırdığı şeyleri tarayabileceğini ve düzeltebileceğini de gördüm. Hakikaten bu programı çok sevdim ve en önemliside, tamamen bedelsiz olması. PC'nize reklamyazılım (adware) gibi herhangi birşey koymuyorlar ve kişisel bilgilerinizle ilgili casusluk (spyware) yapmıyorlar. Advanced SystemCare Forbes, CNET, ve PC Magazine gibi yayınlardan çok positif görüş aldı. O, PC'nizin hatalardan arındırılmış olarak ve her zamankinden daha düzgün şekilde çalışmasını sağlıyacaktır. Onu bedelsiz olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden indirebilirsiniz