REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Thor uydusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Thor uydusu.

arkadaslar ben hortbir yerine anteni thor uydusuna çevirmeyi düşünüyorum...
    arkadaslar hortbirtten 1 cm sağ 0.5 cm aşağı cevirirsen bulursun sinyali diyor ve ayrıca antenin geldiği yerde apartman var sinyali kesermi çünkü thor uydusunu bulmak için entep bayağı aşağı eğiliyor.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...teşekkür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı last_raider Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben hortbir yerine anteni thor uydusuna çevirmeyi düşünüyorum...
    arkadaslar hortbirtten 1 cm sağ 0.5 cm aşağı cevirirsen bulursun sinyali diyor ve ayrıca antenin geldiği yerde apartman var sinyali kesermi çünkü thor uydusunu bulmak için entep bayağı aşağı eğiliyor.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...teşekkür ederim..
    Sayın last_raider;

Öncelikle bu uydunun önünde bina ,ağaç vs olmayacak ve bulundugunuz konum (bölge) de çok önemli

Thoru ayarlamak için ilk önce (12476 H 28000 5/6 ) frekansından çanak antenini hotbirtden sağa biraz aşağıya doğru yavaş yavaş ayarlamanız gerekmektedir.

Thor uydusunda en güçlü sinyal 12476 H 28000 5/6 en zayıf sinyal ise digi tv paketine ait 12718 V 18400 3/4 12723 H 27500 3/4 frekansıdır.

Sinyal alınmaya başlandıgında 12723 H 27500 ye gecilip bunda sinyal yakalandıgı an olay bitmiştir.

Digi Tv paketini ayarlamış olursunuz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim baldemir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri