REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yeni bir cihaz alacam tavsiyeniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yeni bir cihaz alacam tavsiyeniz

arkadaşlar bende baftec var bunu degişip iyi bir cihaz almak istiyorum özellikle bu şifreli kanallar için alacam tavsiyeniz ben anlamam yazıl falan atmaktan kendi kendini güncelleyen bi cihaz tavsiye ederseniz sevinirim 2 gün sonra baftec gibi destek vermiyen bi cihaz olmasın tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tabiiki dreambox.....veya aynı taban aynı yazılım olan inpax 5100 veya skybox yada benzeri olanlar da varmışş....inpax uygun fiyat ben kullanıyorum gayet memnunum....dışı inpax içi dreambox bu cihazın ..aynı arçelik beko misali ..saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kopilbey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende baftec var bunu degişip iyi bir cihaz almak istiyorum özellikle bu şifreli kanallar için alacam tavsiyeniz ben anlamam yazıl falan atmaktan kendi kendini güncelleyen bi cihaz tavsiye ederseniz sevinirim 2 gün sonra baftec gibi destek vermiyen bi cihaz olmasın tabi
    Size amator bir cihaz tavsiye ederim hatta ben kullandım ve bursada spiariş verdim redline cx 10 var uydudan guncellemeli bir cihaz cogu paketi auto acıyor. Fiyadı ozuyduda sanırım 115 ytl valla işini gorur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Size amator bir cihaz tavsiye ederim hatta ben kullandım ve bursada spiariş verdim redline cx 10 var uydudan guncellemeli bir cihaz cogu paketi auto acıyor. Fiyadı ozuyduda sanırım 115 ytl valla işini gorur.
    pes doğrusu sayın yöneticim varmı next superplus un üzerine
    çok profesyonel cihazları katmadan söyliyom tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pes doğrusu sayın yöneticim varmı next superplus un üzerine
    Yok ama arkadaşımız yazılım atmaktan anlamam diyor bu durumda redline olabilir dedim amatorce dedim iyi bak usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok ama arkadaşımız yazılım atmaktan anlamam diyor bu durumda redline olabilir dedim amatorce dedim iyi bak usta
    haklısın ama super serisine yazılım atamayacak birinin olamayacağını
    düşünmiyorum seninin de malumun bir flaş bellek alır iş biter
    saygılar sunarım birazda espiri yaptım hem supersat forum ne güne duruyor beş dakikada arkadaşımızı çok bilmiş yaparız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstatlar benide Acikoda bilmiş yapın yahu Bende hiç bilmeyenlerin anlıyacağı dilde yardımcı olim. Misal kanal editlemek nasıl olur? Nasıl ve hangi dosyalarla yazılım atılır hangi modele hangi yazılımlar uyar vb Kendi forumumda (uydu dünyasından uzak olsada) Acikodan dert cekenlere yardımcı olmaya gönüllüyüm ama önce bilmek gerek:P

Aciko hakkında bilgi için pm atabilirsiniz müteşekir kalırım.
    Saygılarımla

Aciko 5225 sky
    Konu kompetankedi tarafından (05-10-2007 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kopilbey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç teredütsüz 2000cıs superplus al bak keyfine selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç teredütsüz 2000cıs superplus al bak keyfine selamlar
    2000 cısta olabilir :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuya gösterdiginiz ilgiden tşk ediyorum şuan neye kara r verdik ne alalım ????????

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri