Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bir Kızım Var Gerekirse O da Şehit Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bir Kızım Var Gerekirse O da Şehit Olsun

Bir Kızım Var Gerekirse O da Şehit Olsun

Tunceli'de şehit düşen Adem Şimşek'in Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ailesi oğullarının şehit olduğunu televizyondan öğrendi. Acılı anne ve baba "Vatan sağolsun. Saldırıyı gerçekleştiren çapulculara fırsat verilmemeli." dedi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki Sarıyayla Karakolu'nda dün gece gerçekleşen saldırıda şehit olan Adem Şimşek'in evinde yas var. 14 aydır asker olan ve terhisine 18 gün kalan Şimşek'in Fethiye'nin Kemer beldesine bağlı Alaçat köyünde yaşayan evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Evin tek erkek çocuğu olan şehit Adem Şimşek'in ailesi acılarına rağmen 'vatan sağ olsun' demekten vazgeçmiyor.
    Çocuğunun şehit olduğunu televizyondan öğrendiğini ifade eden anne Müzeyyen Şimşek, oğluyla en son dün görüştüğünü ve neşesinin yerinde olduğunu söyledi. Saat 14.00 sularında oğluyla telefonda görüştüğünü ve hiçbir sorunu olmadığını anne Müzeyyen Şimşek, "Hal hatır sordu. Çok iyi olduğunu, şafak sıkıştırdığını söyledi. Bugün şafağı aktaramadı oğlum. Bugün sabah televizyonda öğrendim. Alt yazı geçiyordu. 'Tunceli Sarıyayla'da karakol baskını dediler' gitti kuzum dedim. Hemen babasına ulaştım. Git öğren oğlumuzun durumu neymiş diye. Karakola gitti. Oradan öğrendi babası haberi. 18 gün kalmıştı terhisine. Bir tek kuzumdu, her şeyim oydu. Verdim vatana gitti. Vatan sağ olsun. Tek ki vatanımız bölünmesin. Allah diğer askerlere güç, kuvvet versin. Bir kızım kaldı geride. Gerekirse onu da gönderirim bu köpekleri kurutsun diye." şeklinde konuştu.
    "ÇAPULCULARA FIRSAT VERİLMESİN"
    Şehit oğlunun evin tek erkek çocuğu olduğunu söyleyen baba Ramazan Şimşek ise metanetini koruyor. Türk bayraklarıyla donatılan evinde açıklama yapan çiftçi baba Ramazan Şimşek, "Oğlumun şehit olduğunu televizyonlardan öğrendim. Hemen binbaşımızı aradım, acı haberi verdi bana. Evimin fidanı soldu. Ama vatanımız milletimiz sağolsun. Çapulculara fırsat verilmesin yeter." şeklinde konuştu. Fethiye Karakol Komutanı Binbaşı Halil Özçelik şehidin cenazesinin Tunceli'de olduğunu hava şartları uygun olursa cenazenin bugün Fethiye'ye gelmesini beklediklerini söyledi. Özçelik, ancak şu anki hava şartlarının buna müsaade etmediğini öğrendiklerini açıkladı.</SPAN>

video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart başın sağolsun babam.....

başın sağolsun babacım..seninle birlikte yüreğimizyandı birkezdaha,allah sabırlar versin,sen ve senin gibiler oldukça bu vatan ilelebet var olacaktır ellerinden öpüyorum acımız büyük...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acını yüreğimde hisediyor ve paylaşıyorom başımız sağ olsun babacım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ege bölgesinin ikinci şehit haberi manisa gördes ilçesini yasa boğdu

allahcc tüm aileye sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başınız sağolsun. allah sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah sabır versin.........ateş düştüğü yeri yakar...
    ama ...her şehit haberi...tüm türkiye'yi yakıyo...
    ve şu kirli savaş artık bitsinnn....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan sag olsun nereye kadar devam edecek yazık yazık bu millete
    hep özalın zamanında oldu bunlar
    Konu muslum-baba tarafından (01-05-2010 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim başınız ve başımız sağolsun ama ne mutlu şehit babasısın herkese nasip olmaz ama ALLAH sizlere sabır versin her şehitte ben bin defa ölüyorum benimde evladım var ha senin ha benim ne fark eder ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar bizi bu durma düşerenden elbette burda olmazsa öbür tarafta hesap soracaz inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başımız sağolsun Türk Milletini Asil evlatları olarak Bunlarında üstesinden gelip onlara bu yaptıkları şeylerin burunlarından fitil fitil getireceğiz... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri