Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Bir Kýzým Var Gerekirse O da Þehit Olsun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bir Kýzým Var Gerekirse O da Þehit Olsun

Bir Kýzým Var Gerekirse O da Þehit Olsun

Tunceli'de þehit düþen Adem Þimþek'in Muðla'nýn Fethiye ilçesinde bulunan ailesi oðullarýnýn þehit olduðunu televizyondan öðrendi. Acýlý anne ve baba "Vatan saðolsun. Saldýrýyý gerçekleþtiren çapulculara fýrsat verilmemeli." dedi.

Tunceli'nin Nazýmiye ilçesindeki Sarýyayla Karakolu'nda dün gece gerçekleþen saldýrýda þehit olan Adem Þimþek'in evinde yas var. 14 aydýr asker olan ve terhisine 18 gün kalan Þimþek'in Fethiye'nin Kemer beldesine baðlý Alaçat köyünde yaþayan evi Türk bayraklarýyla donatýldý. Evin tek erkek çocuðu olan þehit Adem Þimþek'in ailesi acýlarýna raðmen 'vatan sað olsun' demekten vazgeçmiyor.
    Çocuðunun þehit olduðunu televizyondan öðrendiðini ifade eden anne Müzeyyen Þimþek, oðluyla en son dün görüþtüðünü ve neþesinin yerinde olduðunu söyledi. Saat 14.00 sularýnda oðluyla telefonda görüþtüðünü ve hiçbir sorunu olmadýðýný anne Müzeyyen Þimþek, "Hal hatýr sordu. Çok iyi olduðunu, þafak sýkýþtýrdýðýný söyledi. Bugün þafaðý aktaramadý oðlum. Bugün sabah televizyonda öðrendim. Alt yazý geçiyordu. 'Tunceli Sarýyayla'da karakol baskýný dediler' gitti kuzum dedim. Hemen babasýna ulaþtým. Git öðren oðlumuzun durumu neymiþ diye. Karakola gitti. Oradan öðrendi babasý haberi. 18 gün kalmýþtý terhisine. Bir tek kuzumdu, her þeyim oydu. Verdim vatana gitti. Vatan sað olsun. Tek ki vatanýmýz bölünmesin. Allah diðer askerlere güç, kuvvet versin. Bir kýzým kaldý geride. Gerekirse onu da gönderirim bu köpekleri kurutsun diye." þeklinde konuþtu.
    "ÇAPULCULARA FIRSAT VERÝLMESÝN"
    Þehit oðlunun evin tek erkek çocuðu olduðunu söyleyen baba Ramazan Þimþek ise metanetini koruyor. Türk bayraklarýyla donatýlan evinde açýklama yapan çiftçi baba Ramazan Þimþek, "Oðlumun þehit olduðunu televizyonlardan öðrendim. Hemen binbaþýmýzý aradým, acý haberi verdi bana. Evimin fidaný soldu. Ama vatanýmýz milletimiz saðolsun. Çapulculara fýrsat verilmesin yeter." þeklinde konuþtu. Fethiye Karakol Komutaný Binbaþý Halil Özçelik þehidin cenazesinin Tunceli'de olduðunu hava þartlarý uygun olursa cenazenin bugün Fethiye'ye gelmesini beklediklerini söyledi. Özçelik, ancak þu anki hava þartlarýnýn buna müsaade etmediðini öðrendiklerini açýkladý.</SPAN>

video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart baþýn saðolsun babam.....

baþýn saðolsun babacým..seninle birlikte yüreðimizyandý birkezdaha,allah sabýrlar versin,sen ve senin gibiler oldukça bu vatan ilelebet var olacaktýr ellerinden öpüyorum acýmýz büyük...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acýný yüreðimde hisediyor ve paylaþýyorom baþýmýz sað olsun babacým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ege bölgesinin ikinci þehit haberi manisa gördes ilçesini yasa boðdu

allahcc tüm aileye sabýr versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþýnýz saðolsun. allah sabýr versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah sabýr versin.........ateþ düþtüðü yeri yakar...
    ama ...her þehit haberi...tüm türkiye'yi yakýyo...
    ve þu kirli savaþ artýk bitsinnn....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatan sag olsun nereye kadar devam edecek yazýk yazýk bu millete
    hep özalýn zamanýnda oldu bunlar
    Konu muslum-baba tarafýndan (01-05-2010 Saat 23:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþim baþýnýz ve baþýmýz saðolsun ama ne mutlu þehit babasýsýn herkese nasip olmaz ama ALLAH sizlere sabýr versin her þehitte ben bin defa ölüyorum benimde evladým var ha senin ha benim ne fark eder aðlarsa anam aðlar gerisi yalan aðlar bizi bu durma düþerenden elbette burda olmazsa öbür tarafta hesap soracaz inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþýmýz saðolsun Türk Milletini Asil evlatlarý olarak Bunlarýnda üstesinden gelip onlara bu yaptýklarý þeylerin burunlarýndan fitil fitil getireceðiz... ÞEHÝTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri