Teşekkur: 0
Değerli arkadaşım madem böyle bir konu açtın o zaman bizede bu konu hakkında bilgi vermek düşer. bende nacizane uydu üzerine montaj,yazılım, tamirat ve kanal listesi üzerine çalışmalarım var. açılan konulara ve alınacak bilgiye paylaşılacak her konuyu elimden geldiğince yardımcı olurum. herkese güzel paylaşımlar diliyorum.
Ben ankarada calısıyorum,Belediye yemekhaneside benimde yakın zamanda cocugum olacak30 yasındayım
Bende End elektronik teknikeriyim. Şu an otomasyon operatörü olarak çalışıyorum. Profesyonel olarak uydu kurulum montaj yazılım vesayre. Elektronık dunyası
Aslında her işi az cok bilirim inşaat mobilya otomobıl elektirik ne ararsan var yanı.
Ama burda Adminim ilk önce.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
izmirde elektronik işinde çalısıyorm 24yasındayım![]()
serkan hoca Cenabı Allah (c.c) analı babalı büyütsün ben de 3 tane var yokluklarını hissettirmesinler askerim ne iş olsa yaparım
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
ben edirne t.ü.tıp fakutesi hastanesinde calışıyorum
ben webtasarımcıyım yeni başalmış sayılmam ama okulumu bitirmeden işe atılmak istemiyorum ilk projemi burdan duyabilirsiniz çok güzel bir açılış yapacam istanbul index grupta çalışacam inşallah bu sene
Ben İstanbulda yabancı şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum... Saygılar,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri