Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Supersatforumda kimler ne iş yapar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Supersatforumda kimler ne iş yapar ?

Mrb arkadaşlar başımız sıkıştığında yardıma ihtiyacımız olduğunda bize yardımcı olabilecek bir dosta her zaman ihtiyacımız olmaktadır...Böyle bir durumda genelde foruma konu açarak sorunlarımızı hallediyoruz.Bu konu sayesinde belki birilerine yardımcı olabilecek bağ kurmuş olabilir,birbirimizle iletişimimizi geliştirmiş olabiliriz.Kısacası kim ne iş yapıyor,birbirimize hangi konularda yardımcı olabiliriz ?

İlk ben söyliyeyim:Ben nicktende anlaşıldığı üzere elektrikçiyim kumanda otomasyon hariç elektrik ile ilgili sorunlarınızda (evinizdeki arızalar vb) yardımcı olabilirim.Ayrıyetten Aof işletme 4. sınıf öğrencisiyim.Bunların dışında kalorifer ateşçisiyim.Ticari olmuyacak şekilde pc ve uydu sistemleri ile uğraşırım...

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar umarım faydalı bi konu olur ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru ve gerçek paylaşım adresimiz ii paylaşımlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim asıl işim supersatforum yonetmek sanırım Çogu vaktimi burada geçirince ilk iş insanın aklına bu geliyor. 30 Yaşındayım evliyim nasip olursa 15 gun sonra kızım dunyaya gelecek
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli arkadaşım madem böyle bir konu açtın o zaman bizede bu konu hakkında bilgi vermek düşer. bende nacizane uydu üzerine montaj,yazılım, tamirat ve kanal listesi üzerine çalışmalarım var. açılan konulara ve alınacak bilgiye paylaşılacak her konuyu elimden geldiğince yardımcı olurum. herkese güzel paylaşımlar diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim asıl işim supersatforum yonetmek sanırım Çogu vaktimi burada geçirince ilk iş insanın aklına bu geliyor. 30 Yaşındayım evliyim nasip olursa 15 gun sonra kızım dunyaya gelecek

Allah hayırlı ömürler versin hocam

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli arkadaşım madem böyle bir konu açtın o zaman bizede bu konu hakkında bilgi vermek düşer. bende nacizane uydu üzerine montaj,yazılım, tamirat ve kanal listesi üzerine çalışmalarım var. açılan konulara ve alınacak bilgiye paylaşılacak her konuyu elimden geldiğince yardımcı olurum. herkese güzel paylaşımlar diliyorum.
    Teşekkürler hocam yardımlarınız için...
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (02-05-2010 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Allah hayırlı ömürler versin hocam
    Teşekkur ederim allah (c.c) razı olsun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yuvanda mutluluklar diliyorum üsdat. Yeni doğacak kızınla ömür boyu mutlu olursun inşallah. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ankarada calısıyorum,Belediye yemekhaneside benimde yakın zamanda cocugum olacak 30 yasındayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende End elektronik teknikeriyim. Şu an otomasyon operatörü olarak çalışıyorum. Profesyonel olarak uydu kurulum montaj yazılım vesayre. Elektronık dunyası

Aslında her işi az cok bilirim inşaat mobilya otomobıl elektirik ne ararsan var yanı.

Ama burda Adminim ilk önce.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben ankarada calısıyorum,Belediye yemekhaneside benimde yakın zamanda cocugum olacak 30 yasındayım
    allah analı babalı büyütsün hocam...

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri