erdal 05 haberleri iyi dinlemiş eski baknandan aldıklarıyla konuşmuş 20 yıllık milli eğitimim bütcesini karşılıyormuş demiş bakanın ağzıyla yav erdal kardeşim sen olaylara dışardan bakıyorsun gibime geliyor burda milli eğitim bütcesi edebiyatı yapmısın ben sana söylim milli eğitim bütcesinin nerelere gitiğini , eğitime yüzde yüz destek dediniz gelen parayla ajanda ,arma ,vs alıp ceba atınız, milli eğitime ait sapa sağlam binaları yıkıp yerine 5 yıldızlı sütler diktiniz , yandaş mütahitleri zengin ettiniz detaylar inmiyom yoksa ucu bir yerlere dokunacak ,
sana gelince taner 41 beni anlamamaısın meclisin yarısından çoğu vicdansız vekilerden oluşmuyor sen kelime oyunuyla o manaya getirmisin kardeşim ben akp vekillerinin içinde sağ duyulu vatan severler var dedim zaten gerisi vatanseverdir bunu anlamamana bir mana veremedim
işin özetine gelelim şimdi nemi olacak aşğıdakileri dikatlice okuyalım
Anayasa değişikliği için hayati öneme sahip olan 8.maddeyi tüm çabalarına rağmen AKP meclisten geçiremedi ve anayasa değişikliği düşüncesinin temelini teşkil eden ''Parti kapatmayı zorlaştırma'' planı suya düşmüş oldu. Artık kaç madde geçirirlerse geçirsin bir anlam ifade etmeyecek çünkü paket refaranduma gitse bile anayasa mahkemesi tarafından kabul edilmeyecek. Üstelik AKP'nin kapatılması için de çok güçlü bir koz geçmiş olacak Yargıtay'ın eline.
Yani AKP hem kapanacak hemde hiçbirşey değiştiremeyecek. Başbakan ''Bir madde bile geçmezse, paketi oylatmam bile'' tarzında çok iddialı bir cümle sarfetmişti. Haydi sözünün arkasında dursun da görelim:=)

Teşekkur:
Yer imleri