REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: bilgisayardan telefonu aramak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayardan telefonu aramak

bilgisayardan telefonu aramak için bildiğiniz program varmı arkadaşalr bana bir program söylediler fakat bulamadım smile voip bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı linkci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayardan telefonu aramak için bildiğiniz program varmı arkadaşalr bana bir program söylediler fakat bulamadım smile voip bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

vardır ama burda olmayabilir

imzanız kırıcı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skype kullanabilirsin. yurt içi ,yurt dışı ,gsm hatlarını arama yapabilirsin. tabi sonuçta hepsi paralı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imzanı düzelt arkadaşım,forumu karaktersiz buldunsa, karatker sahibi biri olarak bence buralarda durma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayardan telefonu aramak için program şuan yok ayrıca imzanızdaki o yazıyı co admine bildirdim gerekeni yapılacaktır...!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmzasına bak şu adamın ya utanmadan konu açıyo bu kadar adam sana neden yardımcı olsun ki burası bir aile ortamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    imzanı düzelt arkadaşım,forumu karaktersiz buldunsa, karatker sahibi biri olarak bence buralarda durma
    karakteri bol yere gitsin nasıl imza o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu aşamasından saptığı için kapatılmıştır...!!!

Alıntı Thekral_07_07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmzasına bak şu adamın ya utanmadan konu açıyo bu kadar adam sana neden yardımcı olsun ki burası bir aile ortamı
    Ayrıca merak etmeyin ilgili yöneticilere imzası şikayet edildi
    Konu Hikmet™ tarafından (04-05-2010 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri