Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ülkemize giren ithal etten yiyecekmisiniz?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İthal et yerim

171 43.96%
  • İthal et yemem

218 56.04%
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

İthal et isteriz
    Konu Catapult® tarafından (06-05-2010 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben yerim kardeşim ; burunları sürtsün biraz
    a kişi alıyor hepsini piyasada et met kalmıyor boyle insafsızlıkmı olur yaw?

Hem bizim ülkemizde sanayi kullanılsa dünyada birinci oluruz heralde bizim ülkenin hayvanları güzeldir ama dışardan gelecek olan et daha güzel ve temiz bizim burda el ile parçalanıyor amerikada ise islami üsüllere göre kesildikten sonra hayvan robota bırakılıyor hemde havasız ortamda oluyor bu iş mikrop kapma oranı %0 biz kendimizi bu zamana kadar üstün tuttuk dünyada bırakın bu hayali mechul işleri eskidenmiş osmanlı günleri şimdi 1 top patlasa herkez kaçıyor bizim dedelerimiz böylemiydi???

!! ITHAL ET ÜRÜNÜNE EVET !!

-----------------------------------------------

Siz varya siz akp sayesinde böyle konuşuyorsunuz bügün akp olmasaydı 1 ekmeği 10 tl'ye alırdınız heralde dolarda alır başını giderdi bunlar bir örnek

----------------------------------------------

Arkadaşım alışmışsınız devleti sömürmeye biraz aynaya bak bizim insanımız napıyor diyebilirsiniz herşeyi devletten beklemeyin
    olayın siyasi boyutu ayrı o şekilde tartışalım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam o konuda sıkıntı yok ama bazı arkadaşlar işin icine siyaset sokunca kendimi tutamadım xD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben genelde beyaz et yerim kırmızı et yiyemiyorum yaglı gibi geliyor bana nedense o yüzden temiz olsun helal olsun domuz eti olmasın yeterli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gelecek ithal etlerde türk kasapları ve yetkililer görevlendirelecekmiş bir kere islami usule göre kesim olmayan etler alınmayacakmış bu sayın başbakanımızın bir tahütüdür
    bu arada et kalmadığından dolayı bu günlerde at eti ve eşşek eti de yurdumuzda revaçta baskınlarda büyük firma larda bu etler yakalandı
    ama ithal et çözüm değil eğer buna bir çare bulunacaksa dışarıdan besi hayvanlarını getirip çiftçime yetiştirsin diye vereceksin gerekiyorsa uzun vadede bunun parasını alacaksın çiftçiden elini çekmeyip yemine kadar vereceksin ki bu ülkede hayvancılık yeniden başlasın çiftçiye güğümlerle sütleri yerlere döktürtmeyeceksin isyan ettirtmeyeceksin tarım zaten bitti birde hayvancılık biterse artık sebzemizi etimizide dışarıdan alırız bir zaten onları almıyorduk alır elin gavurunu çiftçisini zengin ederiz olur biter!
    aynen katılıyorum size kardeşim benim yorum yapmama gerek brakmadınız teşkrler:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet haklısın usta tıpkı ergenokuncudur diye rahmetli türkan saylanı soruşturmaya aldıkları gibi yanlış bir şeyler yapmasalar bari
    arkadaşım konuyu saptırma burada garibanın alamadığı zenginin hergün aldığı besini konuşuyoruz ben etin tadını kurbandan kurbana tadıyorum almassınmı yani vatandaş bu pahallılık düşmesinmi sizin,maddi durumunuz iyiki alaya alıp konuşabiliyorsunuz çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asla yemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yemem,yemiyecem,siyah eti boykot ediyorum.balık,tavuk ve hindi eti yiyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben inananıyorum güveniyorum ,kontrollü bir şekilde kesim yapılacağına. onun için gönül
    rahatlığıyla yerim ithal hayvan gelmesine karşı değilim.yoksa fısatçılara gün doğmuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gavurlar etin içine bi madde koyup türklerin gen haritasını çıkartırlar sonrada istedikleri gibi oynatırlar Örnek kuş gribi vs...

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri