REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ülkemize giren ithal etten yiyecekmisiniz?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İthal et yerim

171 43.96%
  • İthal et yemem

218 56.04%
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gavurlar etin içine bi madde koyup türklerin gen haritasını çıkartırlar sonrada istedikleri gibi oynatırlar Örnek kuş gribi vs...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9

kesin ve net bir şey var..GDO ve hormon içeren yemler ülkemiz dahil bir çok ülkede-ki bunların alayı geri kalmış üçüncü dünya ülkeleridir- hayvanlara verilmektedir..örnek olarak tavuklar civciv halden kesime gidecek piliç haline 35 günde geliyor..çiftlik balıklarında da GDO lu ve hormonlu yemler kullanılıyor...aynı şekilde eskiden davar cambazlarının yaptığı kurban bayramından önce hayvanlara tuz yalatıp küçükbaş ta 5-6 kilo, büyükbaşta 60-70 kilo su içmelerini ve kantarda ağır çekmelerini sağlayan teknik artık basit bir hormon iğnesiyle yapılıyor..dolayısıyla ha bizim ülkenin ineği veya koyunu ha yurt dışının hiç farketmez..tamamen yapay ve kirli etler yiyiyoruz..ha tabiiki kendi doğal hayvancılık yapıp kendi yiyenler hariç..ithal et bence de saçma..en azından ithal edileceksede canlı hayvan daha ehven-i şer görünüyor..ama en nihayeti yediğimiz içtiğimiz her şey - sebzeler meyveler dahil - yapay ve kirli vesselam...

bu işin diğer rant avanta haksız kazanç vb. film-fırıldak taraflarına girmiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede yetişen beyaz etin % yüzü hormonlu. kırmızı etin yüzde 90 nı hormonlu dışarıdan gelenlerin ne olduğu mechul ne farkeder yeriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dışardan gelecek etten değil yemek evime bile sokmam neme lazım memleketimin etini kg 50 ytl yerim yinede ithal etini almam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eşek eti yenen ve yedirilen memlekette ithal et neden bu kadar tartışılıyor.
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden yenmesin ki diyer ital maları yiyiyoruz ver şabana gitmez yabana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ithal eti ayırma gibi bir lüksümüzün olacağını sanmıyorum ithal et olduğunu bilirsem yemem sebebi sağlığımdan çok kendi üreticimize destek amacıyla,bizde bir ürünün fiyatı yükselmeye başlayınca(özellikle tarım ve hayvancılık vb.) başımızdakiler sağolsun en kolay yol olarak ithal etmeyi çözüm olarak görüyorlar,tabi ki geçici ve kısa dönemli çözümler oluyor sonrasında daha pahalı o ürünün fiyatı daha da artmaya başlıyor,toplumumuz tamamıyla tüketici bir toplum haline dönüştürülüyor üretmeyi unuttuk gibi bir şey her ihtiyacımızı dışarıdan aldığımız sürece bizim ülkemizin ekonomisi hiç bir zaman düzelmez ve bizim sırtımızda yerden kalkmaz ben vatandaş olarak bunu düşünebiliyorum ama bizi yönetenlerin düşündüklerini zannedemiyorum hadi hayırlısı bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağlıklı olduğunu bildiğim sürece ithal et olsun yerli et olsun, hangisi ucuz ise yerim.
    bu arada cidden kırmızı et pek yediğim yok. arada köfte yersem iyi gidiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ithal eti bedavaya verseler yemem nasıl baslendiğini bilenmi var ????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ithal eti bedavaya verseler yemem nasıl baslendiğini bilenmi var ????
    otçul hayvanlar olduğu için o konuda bir problem olmaz diye düşünüyorum!

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri