Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ülkemize giren ithal etten yiyecekmisiniz?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İthal et yerim

171 43.96%
  • İthal et yemem

218 56.04%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

sonunda İhalesi yapıldı ülkede et kıtlığı var denildi pahalı denildi dün akşam çobanlar ve tüccarlar yol kapattı elimizde mal dolu ama yem ve mazot fiyatları arttıgı için anca kurtarıyor dediler
    bana göre bizim etimiz bize yeter dışarıdan gelecek olan etin ne oldugu belirsiz hastalık varmı yokmu hormonlumu hormonsuzmu belli değil???

aradaki aracılar kazansın diye bir önerge atıldı acilen et ithalat yapılma kararı alındı esefle kınıyorum ve ben şahsen ithal et yemeyi düşünmüyorum!!!
    bizim etimiz bize yeter

Sizin fikirleriniz nedir?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk oy benden olsun...!!!

Türkiyeye kesilmiş olarak gelirse yemem ama canlı hayvan giriiş yapılacakmış ozaman her türlü yerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözümle görmdiğim kendim yetiştirmediğim yada güvenmediğim eti almamda yememde
    ülkemiz üzerinde oyunlar var yada biz paranoyak olmuşuz cak gribi cuk giribi hep amerika ve israile mal ediliyor bbuda oyle olabilir hindi ve tavuk balık etine devam
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkiyeye kesilmiş olarak gelirse yemem ama canlı hayvan giriiş yapılacakmış ozaman her türlü yerim
    canlı hayvanın hormonlu olmadıgını ilaç verilmediğini genleriyle oynanmadıgını nereden biliyorsun?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topu topu 7500 adet hayvan gelecek buda fazla bi rakam değil baştakiler spekülatörler fiyatı geri çeksin diye yaptı bu ithal et olayını arkasının gelmeyeceğini düşünüyorum.Etin ithal olduğunu anlarsanız yemeyebilirsiniz.ŞAhsen burdaki etlerin ne kadar sağlıklı olduğu da şüpheli buluyorum at,eşek eti davasından göz görmeyince gönül katlanıyor her(çoğu) imalathane öle maalesef işim gereği imalathanelere de giriyorum iğreniyorum ama 2 gün sonra aynı markanın ürününü yiyorum,yiyoruz misal ekmek hangi şartlar altında yapıldıuğı malum ama hepimiz yiyoruz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az buçuk kırsal kesimde yetişen ve devamlı aynı tür et yiyen insanlar etin tadından rahatlıkla anlayabilir hayvanın kendisinde bir numara varmı yokmu diye
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hertürlü yerim.gelsin.eti çektiler 30 tl ya kadar. biraz burunları sürtsün.mangalda yapınca farketmez.hepsi dana eti gibi gelir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi etin kilosu 30 tl ise ithal et gelince kilosu 50 tl olacak. MArketler bu işten daha karlı çıkacaklar olanda vatandaşa çıkacak satan kişi aman abi aman abla ithalda bu var diyip üzerine zammı koyduğu yerli eti daha pahalıya satacak.

Ayrıca gerçekten doğu illeri hariç Hayvan üretimi yok Özellikle önceden Doğudan sonra gelen Karadeniz bölgesınde Kurban Bayramlarında Tacirler büyük baş hayvan alımı için doğu illerine gidip alım yapıp satıolar buda fiyatların yükselmesıne sebep oluyor.

iTHAL ETE GELİNCE KESINLIKLE YEMEM. Artık 3-5 arkadaş bir araya gelip alırız bir dana keseriz dondurucuya koyup yeriz yapcak bişi yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hertürlü yerim.gelsin.eti çektiler 30 tl ya kadar. biraz burunları sürtsün.mangalda yapınca farketmez.hepsi dana eti gibi gelir.....
    :45:"afiyet olsun nediyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yemem olarak sectim çünkü zaten çok fazla et yemiyorum. anca tavuk eti felan arada.
    ama iyiyse ve ucuzsa neden yemeyeyimki ?

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri