REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ülkemize giren ithal etten yiyecekmisiniz?

Katılımcı sayısı
389. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • İthal et yerim

171 43.96%
  • İthal et yemem

218 56.04%
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
96 sonuçtan 91 ile 96 arası

Konu: Ülkemize Girecek Olan İthal Et'ten yiyecekmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin söylediğiniz işler o kadar kolay olmuyor dışarıdaki etlerin buradaki etlerden daha sağlıklı olduğuna yüzde yüz eminim arkadaşlar dışarının etini kötülerken önce dışarıdaki etlerin bir fizibilitesini hayvanların hangi ortamlarda beslenip yetiştirildiğini önce bilip sonra etlerini kötüleyeceksiniz yıllarca almanyada yaşadım ayda bir kendi hayvanımızı alıp kendimiz keserdik kasaptan almayışımızın sebebi ise hayvanların islami usule göre kesilmiyor olmasaydı o yıllarda türk kasapları ve marketleride yoktu ama atıyorum kasaba gittiğin zaman tüm etlerin üzerinde hangi hayvanın eti olduğu ve neresinden yapıldığı yazıyordu onun dışında hele o kasap farklı bir eti versin bakalım müşteriye neler oluyor siz merak etmeyin avrupada işler buradaki gibi başıboşluklarla olmuyor o yüzden yerim arkadaşım burada et fiyatları 3 5 tane çakalın eline geçmiş istedikleri gibi kaval çalıyorlar ben o kadar zengin değilim arkadaş bu etlerde zaten gerekli kontrollerden sonra yurda sokulacak neden yemeyelim en azından yediğimiz at ve eşşek etlerinden daha sağlıklıdır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin söylediğiniz işler o kadar kolay olmuyor dışarıdaki etlerin buradaki etlerden daha sağlıklı olduğuna yüzde yüz eminim arkadaşlar dışarının etini kötülerken önce dışarıdaki etlerin bir fizibilitesini hayvanların hangi ortamlarda beslenip yetiştirildiğini önce bilip sonra etlerini kötüleyeceksiniz yıllarca almanyada yaşadım ayda bir kendi hayvanımızı alıp kendimiz keserdik kasaptan almayışımızın sebebi ise hayvanların islami usule göre kesilmiyor olmasaydı o yıllarda türk kasapları ve marketleride yoktu ama atıyorum kasaba gittiğin zaman tüm etlerin üzerinde hangi hayvanın eti olduğu ve neresinden yapıldığı yazıyordu onun dışında hele o kasap farklı bir eti versin bakalım müşteriye neler oluyor siz merak etmeyin avrupada işler buradaki gibi başıboşluklarla olmuyor o yüzden yerim arkadaşım burada et fiyatları 3 5 tane çakalın eline geçmiş istedikleri gibi kaval çalıyorlar ben o kadar zengin değilim arkadaş bu etlerde zaten gerekli kontrollerden sonra yurda sokulacak neden yemeyelim en azından yediğimiz at ve eşşek etlerinden daha sağlıklıdır!
    bu anketin son sözü bu olmalı....:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu anketin son sözü bu olmalı....:45::45:
    teşekkür ederim inşallah et ucuzlarda haydi biz yaşımızı başımızı almışız ömründe bayramdan bayrama ağzına et giren çocuklarımız insanlarımız var dilerim allahtan öyle ucuzlasınki bu insanlarımızında azda olsa karınlarına et girsin tek dileğim budur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben otelde çalışıyorum aşçıbaşıyım benim kullandıgım tüm malzemeler et olarak büyük marketlerden yada anlaşmalı kasaplardan alınıyor araştırmadan almayız ama bir çogu en azından buyuk marketlerde satılanların çogu yurtdılşından geliyor bende yiyorum sende yiyorsun yani bunu bilemeyiz ama işimdiye dek bir sorunla karşılaşmadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olurmu üstadım o inekler gavur ineği.

kucer ustam ineğe vahiy geldiyse bizde bilelim

Hayvanın gavurumu olur ya

hem ben almanyada helal et yiyorum kilosuda 6 Euro Burdakilere fark atar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket Süresi doldugu için konu kapanmıştır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri