sizin söylediğiniz işler o kadar kolay olmuyor dışarıdaki etlerin buradaki etlerden daha sağlıklı olduğuna yüzde yüz eminim arkadaşlar dışarının etini kötülerken önce dışarıdaki etlerin bir fizibilitesini hayvanların hangi ortamlarda beslenip yetiştirildiğini önce bilip sonra etlerini kötüleyeceksiniz yıllarca almanyada yaşadım ayda bir kendi hayvanımızı alıp kendimiz keserdik kasaptan almayışımızın sebebi ise hayvanların islami usule göre kesilmiyor olmasaydı o yıllarda türk kasapları ve marketleride yoktu ama atıyorum kasaba gittiğin zaman tüm etlerin üzerinde hangi hayvanın eti olduğu ve neresinden yapıldığı yazıyordu onun dışında hele o kasap farklı bir eti versin bakalım müşteriye neler oluyor siz merak etmeyin avrupada işler buradaki gibi başıboşluklarla olmuyor o yüzden yerim arkadaşım burada et fiyatları 3 5 tane çakalın eline geçmiş istedikleri gibi kaval çalıyorlar ben o kadar zengin değilim arkadaş bu etlerde zaten gerekli kontrollerden sonra yurda sokulacak neden yemeyelim en azından yediğimiz at ve eşşek etlerinden daha sağlıklıdır!
Yer imleri