Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Siirt'te küçük kızlar Gazoza etek kaldırtıp memelerini okşatıyor! Eliniz kırılsın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TECAVÜZÜ ORTAYA ÇIKARAN ÖĞRETMEN SÜRGÜN EDİLMİŞ
    Meclis heyetinin yaptığı araştırma sonucunda Siirt’teki olayı ortaya çıkaran rehber öğretmenin, okul müdürü tarafından sürgün edildiği ortaya çıktı. Rehber öğretmen sürgüne gönderilidiği okuldan tam 3 ay sonra dönebildi.

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALAN RAZI SATAN RAZI SİZE NE?
    CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, “Kanımızı donduran bir şey. Burada Siirtliler olayın aydınlatılmasını istiyor ama devlet görevlileri anlaşmış gibi olayı örtmeye çalışıyor. Birbirlerini koruyorlar. Olayı gözardı etmişler.
    Bazı kişilerin yaklaşımı da mide bulandırıcı. Burada görüştüğümüz bir yerel gazeteci, ’Alan razı satan razı size ne oluyor’ dedi. Bütün milletvekilleri tepki gösterdi. Ama şehirdeki genel yaklaşım bu” ifadesini kullandı.

(o ilde)
    Şu iki konuyu okuduktan sonra içimden hiçte umrumda değil diyesim geliyor.
    Hatta iyi olmuş dersem, o işi yapanlar gibi HAYVANLAŞACAĞIM için demiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumyokkkkkkkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

50-60 tane çocukları olursa.her halt çıkar bu .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ilde pkk nın dinden soğutma politikası çok yoğun bir şekilde uygulanıyor.Yakalanan bir pkk lı , dağda namaz kılan pkk lıların evire çevire dövüldüğünü, hatta '' madem namaz kılacaksanız burda ne b.k arıyorsunuz'' dediğini izlemiştim .Yani dinden soğutulan gençlik dağa kolay çıkarılır,kolayca kanlı eylem yaptırılır, çok kolay kuduz bir köpeğe çevrilebilir.O tecavüz haberini izlediğimde sinirimden hüngür hüngür ağladım.Düşünsenize 2-3 yaşında çocuklar....Yapanlara, yaptıranlara, o olaylara seyirci kalıpta sonra insanım diyenlere lanet olsun......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

(o ilde)
    Şu iki konuyu okuduktan sonra içimden hiçte umrumda değil diyesim geliyor.
    Hatta iyi olmuş dersem, o işi yapanlar gibi HAYVANLAŞACAĞIM için demiyorum..
    sen yinede deme basri neticede her ne olursa olsun mağdur olan çocuklar
    ister doğuda ister türkiyenin neresi olursa olsun çocuk istismarlığı yapanların allah tez zamanda cezasını versin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle insan müsvetteleri her devirde var vede kıyamete kadar var olacaklar.ahlaksızlar olamasa ahlaklının değeri nasıl anlaşılacak.allah bunlar gibilerini kahretsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok acı bir durum....insan bazen tıkanırda ne yazacağını bilmez ya...
    öyle bir durum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işe meğiilenenler helak olsun. bu ülkede olmasada elbet öteki dünyada Allah, ilahi adaleti ve cezasını verecektir bu yaratıkların.. .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet baksında görsün bunları....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ana baba ilgisi yok ki çocuklarda adamların kullandıkları hayvanlar çocuklarından daha değerli eğitim olmadıktan sonra her yol açıktır böyle çocuklara...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri