Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 'Esefle Kınıyorum'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Esefle Kınıyorum'

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İsmet Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye Hitler yakıştırmasıyla ilgili olarak soruyu yanıtlayan 9.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , "Esefle karşılıyorum" dedi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kongre Merkezi'nde düzenlenen 13. Avrasya Ekonomi Zirvesi" sonrası gazetecilerin soruların yanıtladı.

Başbakan Erdoğan'ın İsmet Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye Hitler yakıştırmasıyla ilgili soruya cevap veren Demirel, "Ebediyete intikal etmiş, tarihe mal olmuş insanları rahat bırakmak lazım. Çünkü onların kendileri savunma durumu yoktur. Eğer onların savunulması söz konusu olursa ül***i ikiye bölersin, lüzumsuz tartışmalara neden olursunuz" dedi.

"ELEŞTİRİLERİ ESEFLE KARŞILIYORUM"

"Geçmişin icraatlarını, tasarruflarını eleştirebilirsiniz ama kişileri eleştirmenizi esefle ve üzüntüyle karşılıyorum" diyen Demirel, "Kişiler eleştirilmez kişilerin şahsına laf üretmesini esefle karşılıyorum. Yapılacak başka bir şey mi kalmadı. Bunu bizim halkımız kabul etmez. Kimin hangi sorununu çözüyor geçmişteki insanları eleştirmek, kötülemek. İcraatlarını eleştirin kabul ediyorum ama kişiliklerine girmeyin, merhum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye yapılan eleştirileri esefle karşılıyorum" ifadesini kullandı.

"MUTLAKA BİR YERDEN DÖNER"

Anayasa değişikliğiyle ilgili soruya da yanıt veren Demirel, "Orası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , oraya getiriyor adam bir konuyu oyluyor. Kabul edildiği zaman iyi de ret edildiği zaman kötü mü? 'Ret' ile 'Kabul' kardeştir" dedi.

Anayasa mahkemesinin yapısıyla ilgili oylamanın da sorulması üzerine Demirel, "Gökyıkılmaz, daha bir şey ortada yok. Yanlış hesap Bağdat'tan döner, yanlış yapılırsa mutlaka bir yerden döner" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan hafta sonu yaptığı parti grup toplantısında 2. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İsmet Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'e benzetmiş ve "Bizi Hitler'e benzetenler kendi genel merkezlerindeki eski genel başkan fotoğraflarına baksınlar. Führer'e özenip, kendine 'Milli Şef' dedirten Genel Başkanlarının Hitlervari bıyıklarının altında kendilerine gülümsediğini görecekler" demişti. 39 dakika önce.. [2038735]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyle karşıladığı çokta önemli değil bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inönüye yapılan bu benzetmeyi bende şiddetle ve utanarak kınıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğrudur kınanabilir ama "al birini vur ötekine" diye bir laf vardır.Gerçi rahmetli adamın arkasından da konuşulmaz ama ne yapalım.Gidip de mezarından mı çıkaralım?Böyle bir olasılık olmadığı için kınanmayı doğru bulmuyorum.Herkes görüşünü bildirebilir.Bu gayet normaldir.Süleyman Demirel o zaman biraz daha mantıklı davransın da başka ölenlerin arkasından konuşulanları da bu denli savunsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenin arkasından konuşulmaz günahtır yaptıkları eleştirilebilir iyi yada kötü
    ama dinimizdede bu vardır ölenin arkasından konuşulmaaaaaz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın ben dirinin ardından konuşuyorum....
    demirel bu ül ***e yük bir siyasetçidir...
    her devrin adamı...her devirde postal yalayıcıdır...
    hitler demirelden çok daha düzgün....ne idüğü belirli bir şahıstı...(tabi kötü örnek olarak) ama demirel...,
    bizden göründü....her daim türk halkını arkadan vurdu....
    tipik bir ergenekoncu kafasıdır....
    kendi ülkesine zarar açısından....demirel ,hitlerin...bıyıksız halidir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saygı, saygı, saygı. Başkası gerekmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl müslümanlıktır gıybet çok kötü ve allahında lanetlediği bir günahtır.yazıklar olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri