REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Tivibu Paket Degişikligi Bilgilendirme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tivibu Paket Degişikligi Bilgilendirme

Az önce mail adresime böyle bir bilgi geldi sizlerle paylaşmak istedim
    Sayın Serkan Yılmaz

Tivibu, her geçen gün artan kanal sayısı ve zengin içeriğiyle, eğlenceyi sizlere taşımaya devam ediyor.

Tivibu, aylık 1 TL'lik Standart ve 4 TL'lik Standart Plus üyelik paketi ile en iyi eğlenceyi size en iyi fiyatlarla sunuyor. 1 Mayıs 2010 tarihinden itibaren mevcut Tivibu üyeliğinizi, Standart Plus'ın sunduğu ayrıcalıklarla sürdürebilirsiniz. Paket değiştirmek isterseniz, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir veya TTNET Online İşlem Merkezi'nden ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tivibu Ekibi
    Ben ttnet işlem merkezine girdim paket degişikligi bölümünde 1 tl olan paketi seçmek istiyorum bende hata veriyor sizdede durum aynımı acaba?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta online işlemden değiştiremiyoruz.
    müşteri hizmetlerini aramak lazım. ttnet burada 3 kağıtçılık yapıyor.
    1 mayısa gectiğimiz an yeni ayki dönemde 4tllik tivibu uyeliğini ödetecek bize.
    biz geçişi yapsak bile döneme plus uyelikle girmiş olucaz.
    ben yarın iptal edicem tivibu uyeliğimi. önümüzdeki zamanlarda belki açarım tekrar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediklerime istinaden bugun ttnetin web sitesinden online işlemlerden tivibu üyeliğimi değiştirdim. 1tllik standart uyeliği seçme şuan aktif.
    ama yinede ttnet benim gözümde 3 kağıtçı bir firma

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta online işlemden değiştiremiyoruz.
    müşteri hizmetlerini aramak lazım. ttnet burada 3 kağıtçılık yapıyor.
    1 mayısa gectiğimiz an yeni ayki dönemde 4tllik tivibu uyeliğini ödetecek bize.
    biz geçişi yapsak bile döneme plus uyelikle girmiş olucaz.
    ben yarın iptal edicem tivibu uyeliğimi. önümüzdeki zamanlarda belki açarım tekrar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediklerime istinaden bugun ttnetin web sitesinden online işlemlerden tivibu üyeliğimi değiştirdim. 1tllik standart uyeliği seçme şuan aktif.
    ama yinede ttnet benim gözümde 3 kağıtçı bir firma
    Saol basri bende hemen degiştirdim:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saol basri bende hemen degiştirdim:45:
    Serkan ustam, dün ben müşteri hizmetlerini aradım tarife degişilligi için tarife degişikligi için nisan ayından sonra olabilecegini söylediler yani mayıs içinde ama TTnetin web sitesinden online işlemlerden tivibu üyeliği degişebiliyor Basrinin dedigi gibi 1 mayısa gectiğimiz an yeni ayki dönemde 4tllik tivibu uyeliğini ödetecek kendilerince vatandaşa kazık atacaklar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bugun son gün degiştirecen degiştirsin extradan 3 tl vermek istemeyenler için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm kampanyayı 31-08-2010 tarihine kadar uzatmışlar.
    bilginize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri