bu bırgun dıger takımların mac kaybettıklerındede aleylerıne gelısınce gorecegım onların tepkılerını gercektende ınsanımız futbol dusmanıymıs...
Teşekkur: 0
bu bırgun dıger takımların mac kaybettıklerındede aleylerıne gelısınce gorecegım onların tepkılerını gercektende ınsanımız futbol dusmanıymıs...
ben seviyorum bu adamın spikerliğini...söylediği cümle de doğru zaten...
Alışmışlardı hep övülmeye, vura kıra kazanmaya. Şimdi gayet haklı bir sözden alınmak niye?
Ayrıca," danışıklı dövüş" diyen arkadaşa katılmak mümkün değil. Maçın hangi hali böyle bir sonuca varmanıza sebep oldu ki?
TRABZONSPOR2un başarısını küçümsemekten başka bir şey değil bu. Durun bakalım, lig maçına da sıra gelecek.
dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış misali adam gogruyu söylemış
trabzonspor taraftarı olarak açıkçası çok güldüm bence spiker bilerek söylemedi dediğiniz gibi sadece bi gaf.. istemedende olsa inanılmaz bi cümle![]()
fenerliyim...
ama spikerin zekice sözüne şapka çıkarırım...spontane söylenmiş sözler ve taşı gediğine koymuş....
ne diyelim ve haklı da....:45::45:
Bende Fenerbahceliyim bana göre bu gaf degil bunlar gercek..
Bu gün basını takip ettiyseniz bunun gibi onlarca kupa geyiği var. örneğin Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye kupasını gri renkli hatırlıyor? Yanıt: En son kupayı aldıklarında televizyonlar siyah beyazdı. Futbolun güzelliği burda arkadaşlar alınmayalım...
Fenerbahçe Türkiye kupasını kazandığında sigortalı işe girenler bugün emekli oldu.
S.A.Spiker centilmence çok doğru söylemiş,başkanlarını bir tarafa bırakın taraftarlar biraz centilmen olmalıydı ve TRABZONSPOR'u ayakta alkışlamalıydı.Trabzonspor maçı hakkıyle haketmiştir bence.AEO.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri