arkadaşlar iz tv şifresiz yayını 16 haziran 2006 tarihinde sona eriyor şifreli yayına başlı yor bilginize...
arkadaşlar iz tv şifresiz yayını 16 haziran 2006 tarihinde sona eriyor şifreli yayına başlı yor bilginize...
bilgi için teşekkürler
kanal tanıtımını uzun tuttular şifreli olması doğal karşılanmalı bence
Çok guzel bir kanal Belgesel severler için birebir.Digiturk ten animal planet veya animaux tarzı bir kanal istiyoruz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Niye kapattılar anlamadım animal planeti...![]()
Hıım çok guzel düşünce tebrikler size aynen katılıyorum...Ve ucretsiz olarak faydalandıgınız site hakkında bunu söyleyebiliryorsunuz ya helal olsun sizlere ne diyeyim ve bunu yazıyorsunuzelgay Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
asgari ücretli birine d.t yi al da seyret diyen yok neredn konuyu oralara bağladın bilmem kielgay Nickli Üyeden Alıntı
konuyu açan arkadaş sadece o kanal hakkında bilgi vermiş o kadar hazır ücretsizken herkes seyretsin faydalansın diye ama zannedersem sen bu konuyu da kavrayamadın umarım buranın bilgi ve paylaşım forumu olduğunun ve herkesin bilgilerini burada paylaştığının bilincine varırsın inşallah:boese157:
umuter Nickli Üyeden Alıntı
İşte bunu yorum nasıl yapıyorsa o siteleride bu verilen gazlar bitirdi.siz susunuz busunuz dendi verdiler biz digiturkten korkmuyoruz dediler herkes acıkta kaldı.Biz demi kalalım yeri gelince digiturk ü de koruayacaz. Hiç kimse forum kurallarını ihlal edin diye uyelik vermiyorki kimseye.forum kurallarını okuyun uymazsa giderseniz .BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE
ENGELLENMISTIR
umuter benim yazacaklarımı yazmıssın zaten teşekkurler
Kim bu, fena saçmalamış ve kafayı yemiş.. gerçi pijama giydirilmiş ama, mesajın durması bile hata.elgay Nickli Üyeden Alıntı
Canım Türkiyem de zaten birtek saçmalamaya vergi alınmıyor. O vatandaşta bu hakkını kullanmış ne var bunda bu kadar büyütecek arkadaşlar.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri