Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Baykal İstifa Etti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olaya inanmıyorum arkadaş. görüntüler bana çokta gercekci gelmedi.
    uzman bilir kişi çıkıp bunu onaylamadıkça kimse bana inandıramaz. kim yaptı neden yaptı bilemem ama olay bence KOMPLO.....
    hocam adam çıktı kendi ağzı ile dediki olay öyle seneler önce olmuş bişey değil 2 haftalık bi şey dedi daha ne söylenmesi lazım yapmayan kişi çıkar erkek gibi ben böyle bi şerefsizlik yapmadım bana bu iftirayı atan şerefsizlerden hem dünyada hem ahirette hesap soracağım der ama nerde adam 2 haftalık bi mevzu deyip tamamen kabullenmiş durumda erbakan hocanın tayyib erdoğanın abdullah gülün bülent arınçın bülent ecevitin tansu çillerin neden kaseti yok adam resmen ve alenen bu zinayı yapmış görüntülerdeki kesinlikle kendisi ha yatağın üstünde yorganın altında neler olmuş onları bilmiyoruz göstermemişler ama baykal ve nesrin baytokun zina yaptıkları apaçık ortada bu kadarda kör olmayalım lütfen selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kaseti yayınlayanların sarıgül e yakın kişiler olması ihtimali vardır bence...neden olmasın... öte yandan oldum olası hiç desteklemediğim biri idi lakin bu şekilde siyasi hayatının sonlanması acı olmuş... selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal kardeş senin masum dediğin partiler bugün ülkemizde en büyük soygunu gerçekleştiren parti başkanıdır vede masum değildirler üklemizde satılmadık yer kaldımı küçük bey amerikada yasıyor rtenin yarısı amerikada burda kalanlara yer ayarlıyor sende burda bir baykal sakızı bulmuşssun iki yıl çiğnersin artık sana tavsiyem akp yi çok iyi arastır baykal olayıda okuyup üflenerek yapılan vir videodur sen akp ye şak şak diye devam belki bir gün bu videonun basrolunde sen oynarsıhn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    erdal kardeş senin masum dediğin partiler bugün ülkemizde en büyük soygunu gerçekleştiren parti başkanıdır vede masum değildirler üklemizde satılmadık yer kaldımı küçük bey amerikada yasıyor rtenin yarısı amerikada burda kalanlara yer ayarlıyor sende burda bir baykal sakızı bulmuşssun iki yıl çiğnersin artık sana tavsiyem akp yi çok iyi arastır baykal olayıda okuyup üflenerek yapılan vir videodur sen akp ye şak şak diye devam belki bir gün bu videonun basrolunde sen oynarsıhn
    neyse son yazıma edit yapim bende kalsın ne olur ne olmaz ,

5. 12-05-2010, 13:23

Sebep
    bir daha abuk subuk mesaj yazarsan forumdan atarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence baykal bedel ödüyor avukatlıgını yaptıgı ergenekonun işi bu baykal bu süreçte basarısız oldu ve buda tasviye surecı olabılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baykalı kullandılar...
    ve baktılar ki baykalın tüm çırpınışlarına rağmen..ergenekoncular hala içerde...sivil anayasa da gümbür gümbür geliyo...
    baykalın yetersizliğini gördüğler ve ....kaldırıp attılar...
    kaldırıp atanlar tabiki yakın çevresi ve ergenekonculardır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam sadeece genel başkanlıktan istifa etmiş gerisi duruyor..sıkıysa chp'den ve milletvekilliğinden istifa etse ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizler bu dönen dolaplara ve sayın baykala inanıyormusunuz...

Sayın deniz baykalın en büyük özelliklerinden biri haksız olduğu bütün konularda yavuz hırsız misali kamu oyunu inandırmasıdır. geriye dönüp bir bakın bütün icraatları böyledir. son örnek yeni anayasa taslağı için İktidar gel beraber bir anayasa taslağı hazırlıyalım dedi görüşmeyi bile kabül etmedi. baktı iş ciddi ciddi gerçekleşiyor 3 maddeyi çıkar geri kalan maddeleri geçirelim dedi oda olmadı her zamanki yaptığı gibi anayasa mahkemesinin kapısı gözüktü sayın baykala. ve bu son kamu oyuna sızan ilişkisi. Bir basın toplantısı düzenleyip hükümeti suçladı. farkındamısınız sayın baykalın özel hayatı da olsa kimse bu gayri ahlaki ilişkiyi konuşmuyor, sızıntının ahlaki olup olmadığını komployu kimin yaptığını konuşuyor.
    sayın baykalın internetteki yayınını izlemedim. konuşulanlardan anladığım kadarı ile sayın baykal evli ve partisinden bayan milletvekili ile ilişkisininin görüntüleri olduğunu anlıyorum. Baykal bir partinin lideri, hemde namus timsali kesilen ve atatürkün partisine sahip çıkan partinin lideri. Topluma örnek olacak bir lider, sen kalk partiden bir hanımla ilişki kur sonra ahmedi mehmedi basına sızdırdı diye suçla. yahu hırsızın hiçmi suçu yok.
    Hayasızlıkla şerefsizlikle suçladığı kişiler kim. haber değeri taşıyan, evli ve siyasi bir partinin namus timsali liderimi, yoksa bunu basına sızdıran kişilermi. eğer eşi ile olan özel ilişkisini çekip basına dağıtılsa bende sizinle beraber o kişileri şerefsizlikle ve hayasızıkla suçlardım. baykal çıkıp ya kusura bakmayın bana inananlar, uçkuruma sahip çıkamadım böyle bir yanlışlık yaptım istifa ediyorum dese daha şerefli bir iş yapmış olurdu.
    hepinize saygılar.
    Konu conker tarafından (12-05-2010 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdide açlık grevine başlamışlar.sanki yüz kızartıcı bişey için değilde,vatanı kurtarmış biri gibi,dalkavukluk ediyorlar....

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri