REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Guti: Galatasaray Beni İstiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Guti: Galatasaray Beni İstiyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Real Madrid futbol takımının orta sahasında görev yapan Guti, ''Evet, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. beni istiyor'' dedi.

RİJKAARD FAKTÖRÜ

Guti, '' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. '' gazetesinde yer alan demecinde '' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.

İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde ''hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını'' vurguladı.

2 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KAPTANLIK TEKLİF ETTİ'

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gazetesinin haberinde ''henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de'' yorumunda bulunuldu ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Gazete, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti. (Anadolu Ajansı) 3 saat önce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IotPc3GtueA[/YOUTUBE]

verdiği paslar;
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fzDQWKuaueM&feature=related[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haldun üstünel kesin dille yalanlamıştı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri