ÖSYM'de Büyük Skandal!
Türkiye genelinde 11 Nisan 2010 tarihinde yapýlan Yüksek Öðretime Geçiþ Sýnavý’nda ÖSYM büyük bir skandala imza attý. CAHÝT YÝÐÝT - YÜKSEKOVA GÜNCEL (ÖZEL)
Türkiye genelinde yapýlan Yüksek Öðretime Geçiþ Sýnavý"nda (YGS)"de bir öðrenci sadece Türkçe"de 18 net býrakarak LYS"ye bile girmezken, ÖSYM sitesinde Türkçe"de 22 doðru, 17 yanlýþ ile 300"ün üzerinde puan alýp LYS"ye girebilir diye göstermiþ.
Nerden sýnava girdiði öðrenilemeyen Yýlmaz Ýlker Þahin adýndaki öðrenci sadece Türkçe"de 22 doðru, 17 yanlýþ býraktý. ÖSYM sitesinde bu þahsa ait TC Kimlik numarasý yazýldýðýnda 300"ün üzerinde puan aldýðýný gösteriyor ve LYS"ye girme durumunu içinde "GÝREBÝLÝR" diye yazýlýyor.
Oysa puan hesaplamasýna göre, 22 doðru, 17 yanlýþ ile 180 barajýn altýnda kaldýðý ve LYS sýnavlarýna girilmediði açýkca ortadadýr.
Þimdi ÖSYM"ye soruyoruz, bu bir yanlýþlýk mý, yoksa soyadýnda anlaþýldýðý gibi birilerine torpil mi geçilmiþ…
ÖSYM SAYFASINA YILMAZ ÝLKER ÞAHÝN'E AÝT TC NUMARASINI GÝRDÝÐÝNÝZDE KARÞINIZDA BU BÝLGÝLER ÇIKACAKTIR.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý
oldum olasý bu ösyme de bir dalgalar döndüðüne inanýrým benim gözümde güvenilir bir kurum deðildir hatta torpil olaylarý bile olmuþtur , diye düþünmekteyi bu olayýn üzerine savcýlýk ihbar kabul ederek inceleme baþlatmalý diye düþünüyorum

Yer imleri