Arkadaşım ürün, piyasadaki ürünlere kıyasla verilecek para yönünden uygun olmakla beraber, işlevini diğer pahalı uydu buluculara göre fazlasıyla yapmaktadır. Ancak, her satın alınan elektronik malzemenin gerek programsal ve donanımsal eksik yönleri vardır. Ancak çoğu kişi para ödeyip aldığı ürünlerin isteğe cevap verip vermediğini ilgili kuruluşa ve bu işle uğraşan uzman kişilere bildirmemektedir. Sorunun çözebileceği platformlar olmadığı ve bana yeter fazla detaya gerek yoktur anlayışı olduğu için bu tip eksiklikler belirtilmemektedir... Şayet ben bu ürünü aldığımda eksikliklerini görüp sineye çekseydim. Birçok profesyonel (ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM) insan burada mağdur durumuna düşebilirdi... Profesyonel değilde amatör olarak uğraşan için bu o kadar önemli değil... Amatör için daha basit ve kullanımı kolay uydu bulucularda yeter... O tip insanlar fazla detaya girmez... Bu ürünün ithalatçısını, ar-ge ve programsal destek veren kuruluşlar cihazın arkasında durur ve eksiklikleri geliştirir ve alıcısına bu imkanı verirse o zaman bu ürün teknoloji pazarında talep bulur. Her talep ürüne birşeyler katarak arzı doğurur... Saygılar...
Yer imleri