REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bursa şampiyonluk kutlamalarına hazır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bursa şampiyonluk kutlamalarına hazır

Bursa şampiyonluk kutlamalarına hazır

Turkcell Süper Lig'de son iki haftaya girilirken şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdürürken Bursa da şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklara başladı.

Bursaspor'un özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performans ve ligin zirvesinde 6 hafta yer almasının ardından kent adeta yeşil-beyazlı renklere bürünürken, bitime iki hafta kala Bursa'daki coşku iyice artmaya başladı.

Özellikle kapalı ve açık çarşı, tam anlamıyla Bursaspor bayraklarıyla donatıldı. Kapalı çarşıda Bursasporlu futbolcuların büyük boyutta posterleri ve çarşının tavanına da boydan yeşil-beyazlı bayrak asıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer o akşam gerçekten bursa şampiyon olursa ALTIPARMAK-HEYKEL ve CEKİRGE muhteşem olur. Orda olmak isterim gerçekten.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursa şampiyon olamazsada tebrikler.başta ertuğrul sağlam olmak üzere.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar o iş çoktan bitti .....bilmem anlatabildimmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen öylesan trabzon macından sonra görüşürüz ben bursalıyım bursa hem gönüllerin hemde lig de şampiyon olacak.:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşaAllah sırf ERTUĞRUL SAĞLAM için istiyorum bunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inşaAllah sırf ERTUĞRUL SAĞLAM için istiyorum bunu
    aynen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampiyonluk bu sene iki kale arasında oynanan güzel oyunla bilek gücüyle alınacak bir başarı değil atanan hakeme göre ben kesinlikle bu işte şaibe görüyorum yunus yıldırımla kesin fener şampiyon ama ben cim bomlu olarak gönlüm bursanın şampiyonluğu başarılar bursaspor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaşlı olarak bursanın şampiyon olmasını isterim fener:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beşiktaşlı olarak bursanın şampiyon olmasını isterim fener:46:
    İstesen Şaşardım Zaten...:45: Şampiyon Fenerbahçe İstesenizde İstemesenizde.......

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri