REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bursa şampiyonluk kutlamalarına hazır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursanın olmasını isterim ama çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beşiktaşlı olarak bursanın şampiyon olmasını isterim fener:46:
    İstesen Şaşardım Zaten...:45: Şampiyon Fenerbahçe İstesenizde İstemesenizde.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampıyon bursa
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bengimuzik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istesen şaşardım zaten...:45: şampiyon fenerbahçe istesenizde istemesenizde.......
    ha ha ha ha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim hakederse o şampiyon olsun ama gönlum bursa da yana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kim hakederse o şampiyon olsun ama gönlum bursa da yana
    :45))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursa şampiyon olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin görüşüne saygı duymak isterim ama bu Fenerbahçe düşmanlığını bi türlü anlamıyorum yani nedir bu Fener olmasında kim olursa olsun zihniyeti arkadaşlar meyva veren ağaç taşlanır diye bi tabir vardır. Diğer takımlar birbiriyle mücadele ederken işin içinde fener olduğununda hepsi cephe alıp düşman kesiliyorlar arkadaşlar bu takım TÜRK takımı Yunanistandan falan siparişle gelmedi ha mevzu kıskanmaksa anlarım ama . nazar etmeyin ne olur inşallah sizinde olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı salim d Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkesin görüşüne saygı duymak isterim ama bu Fenerbahçe düşmanlığını bi türlü anlamıyorum yani nedir bu Fener olmasında kim olursa olsun zihniyeti arkadaşlar meyva veren ağaç taşlanır diye bi tabir vardır. Diğer takımlar birbiriyle mücadele ederken işin içinde fener olduğununda hepsi cephe alıp düşman kesiliyorlar arkadaşlar bu takım TÜRK takımı Yunanistandan falan siparişle gelmedi ha mevzu kıskanmaksa anlarım ama . nazar etmeyin ne olur inşallah sizinde olur.
    Aynen Dediklerine Katılıyorum Arkadaş,Şampiyon Olmamamızı İsteyenler Önce Ligde kendi Durumlarına Bir Baksınlar.Hariçten Gazel Atmakla Bu İşler Olmuyor

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri