fenerin fenerden baþka dostu yoktur evet herkez kendi takýmýnýn þampýyon olmasýný ister ama gerçek bir taraftarýn baþka bir takýmýn sampýyon olmasýný nasýl ister bursa sampýyonlar ligine gitsen ne olacak
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
fenerin fenerden baþka dostu yoktur evet herkez kendi takýmýnýn þampýyon olmasýný ister ama gerçek bir taraftarýn baþka bir takýmýn sampýyon olmasýný nasýl ister bursa sampýyonlar ligine gitsen ne olacak
bugün 21.45 te belli olacak kim þampiyon trabzon güzel oynasýn ne fener ne bi baþka takým boþ bursa þampiyon olcak 26 sene sonra herkes görecek
bu forumda turkiyede hic sevilmeyen takým anketi yapýlsa çok iyi olur kanatindeðim![]()
ben burada illegal bir durumdan bahsetmeyeceðim...akýl ve mantýk çerçevesinde düþünerek söylüyorum...Turkcell süper lig de her takýmýn federasyondan aldýðý parada belirli bir payý var.. bu güne kadar þampiyon olmuþ takýmlarýnda belirli bir artý yüzdeleri var.. bu pay 4 takým arasýnda alýnan þampiyonluða göre paylaþtýrýlýyor..ben 4 büyük takýmýn bu paranýn düþmesine yol açacak 5. bir þampiyonun aralarýna girmesini arzu edeceðini düþünmüyorum...ancak bu tabiiki iþin finansal ve masa baþý zihin jimnastiði boyutu...sahada ne olacaðýný bu akþam göreceðiz...![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri