REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: aciko bölümü niye güncel değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko bölümü niye güncel değil...

ilgili arkadaşlara ..

dostlar aciko bölümü çok eski yazılımları mevcut hergün güncel yazılımları mevcut biraz güncelleyin yaw..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın @vts aciko yazıllımlar burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mevcut..(422 x ve 522x serilerine yeni yazılım cıkmadı)

ayrıca aciko tabanlı 322 x lere cıkan yeni yazılımlar metaware ve taplin tabanlı oldugu için taplin bölümünde işlenmektedir.

Kolay gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

..(422 x ve 522x serilerine yeni yazılım cıkmadı)

Serkan kardeş bu alıcılara (4225 uskya) dün yeni yazılım çıktı. Ben yükledim. Emre usta nihayet diyerek verdi yazılımı. Bilgin olsun açısından yazıyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    sayın @vts aciko yazıllımlar burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mevcut..(422 x ve 522x serilerine yeni yazılım cıkmadı)

ayrıca aciko tabanlı 322 x lere cıkan yeni yazılımlar metaware ve taplin tabanlı oldugu için taplin bölümünde işlenmektedir.

Kolay gelsin
    serkan kardeş son kullanıcı acikonun 3222 ve 3224 yazılımlarının metaware yazılımların uyumlu olduğunu bilmez o bakımdan forum ana sayfasında ACİKO bölümü var ise oranında güncel olması çok hoş olur ..

ziyaret ettiğim bir forum olduğu için mesaj yazdım yoksa zaten es geçerdim..

saygılarımla @VTS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vts Nickli Üyeden Alıntı
    serkan kardeş son kullanıcı acikonun 3222 ve 3224 yazılımlarının metaware yazılımların uyumlu olduğunu bilmez o bakımdan forum ana sayfasında ACİKO bölümü var ise oranında güncel olması çok hoş olur ..

ziyaret ettiğim bir forum olduğu için mesaj yazdım yoksa zaten es geçerdim..

saygılarımla @VTS
    İlginize teşekkurler bu konuyu oradada işleyecez...
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar herkeslere kolay gelsin ben 2 nick ile formunuza katıldım.Nedeni ise daha önce digiplus nick'i ile üye olmamdı dgplus olan üyeliğimi silebilirseniz memnun kalırım.Ayrıca konu açamıyor ve yorum yapma şansım pek olmuyor .Şu an Hariç !!! ???
    üye aktivasyonu ile ilgilenirseniz memnun kalırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digiplus Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar herkeslere kolay gelsin ben 2 nick ile formunuza katıldım.Nedeni ise daha önce digiplus nick'i ile üye olmamdı dgplus olan üyeliğimi silebilirseniz memnun kalırım.Ayrıca konu açamıyor ve yorum yapma şansım pek olmuyor .Şu an Hariç !!! ???
    üye aktivasyonu ile ilgilenirseniz memnun kalırım...
    Aktivasyonunuz zaten yapılmış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri