Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: aciko bölümü niye güncel deðil...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aciko bölümü niye güncel deðil...

ilgili arkadaþlara ..

dostlar aciko bölümü çok eski yazýlýmlarý mevcut hergün güncel yazýlýmlarý mevcut biraz güncelleyin yaw..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın @vts aciko yazıllımlar burada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. mevcut..(422 x ve 522x serilerine yeni yazılım cıkmadı)

ayrıca aciko tabanlı 322 x lere cıkan yeni yazılımlar metaware ve taplin tabanlı oldugu için taplin bölümünde işlenmektedir.

Kolay gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

..(422 x ve 522x serilerine yeni yazılım cıkmadı)

Serkan kardeş bu alıcılara (4225 uskya) dün yeni yazılım çıktı. Ben yükledim. Emre usta nihayet diyerek verdi yazılımı. Bilgin olsun açısından yazıyorum.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    sayýn @vts aciko yazýllýmlar burada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. mevcut..(422 x ve 522x serilerine yeni yazýlým cýkmadý)

ayrýca aciko tabanlý 322 x lere cýkan yeni yazýlýmlar metaware ve taplin tabanlý oldugu için taplin bölümünde iþlenmektedir.

Kolay gelsin
    serkan kardeþ son kullanýcý acikonun 3222 ve 3224 yazýlýmlarýnýn metaware yazýlýmlarýn uyumlu olduðunu bilmez o bakýmdan forum ana sayfasýnda ACÝKO bölümü var ise oranýnda güncel olmasý çok hoþ olur ..

ziyaret ettiðim bir forum olduðu için mesaj yazdým yoksa zaten es geçerdim..

saygýlarýmla @VTS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vts Nickli Üyeden Alýntý
    serkan kardeþ son kullanýcý acikonun 3222 ve 3224 yazýlýmlarýnýn metaware yazýlýmlarýn uyumlu olduðunu bilmez o bakýmdan forum ana sayfasýnda ACÝKO bölümü var ise oranýnda güncel olmasý çok hoþ olur ..

ziyaret ettiðim bir forum olduðu için mesaj yazdým yoksa zaten es geçerdim..

saygýlarýmla @VTS
    Ýlginize teþekkurler bu konuyu oradada iþleyecez...
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar herkeslere kolay gelsin ben 2 nick ile formunuza katýldým.Nedeni ise daha önce digiplus nick'i ile üye olmamdý dgplus olan üyeliðimi silebilirseniz memnun kalýrým.Ayrýca konu açamýyor ve yorum yapma þansým pek olmuyor .Þu an Hariç !!! ???
    üye aktivasyonu ile ilgilenirseniz memnun kalýrým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý digiplus Nickli Üyeden Alýntý
    Arkadaþlar herkeslere kolay gelsin ben 2 nick ile formunuza katýldým.Nedeni ise daha önce digiplus nick'i ile üye olmamdý dgplus olan üyeliðimi silebilirseniz memnun kalýrým.Ayrýca konu açamýyor ve yorum yapma þansým pek olmuyor .Þu an Hariç !!! ???
    üye aktivasyonu ile ilgilenirseniz memnun kalýrým...
    Aktivasyonunuz zaten yapýlmýþ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri