REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: DigiTurk Cihazımı ve Kartımı Değiştirdiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DigiTurk Cihazımı ve Kartımı Değiştirdiler...

Arkadaşlar dün DCR DT 9001B CI cihazımın scart girişinde gevşeklik vardı ve ses çıkmadı... Scart girişini tutuyorum ses geliyor bırakıyorum gidiyor. Teknik servisine götürdüm ve 2 saat sonra gelmemi söylediler. 2 saat sonra gittimki bana İrdeto cihaz ve kart vermişler. Acaba DİGİTURK cihazları bile bilemi değişiyor... Çünki küçük bi lehim vurulsa sorun ortadan kalkacaktı. Bunu bende yapardım ama cihazımla kartımı değişmişler...

Verdikleri cihazın üstündede şu yazıyor DCR 9002-a mı öle bişey işte irdeto...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürk bu kart değiştirme işini kasıtlı yapıyor geçen yılda benim başıma geldi aynısı ben irdeto kart vermeye çalıştılar bende aboneliğimi iptal ettirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digitürk bu kart değiştirme işini kasıtlı yapıyor geçen yılda benim başıma geldi aynısı ben irdeto kart vermeye çalıştılar bende aboneliğimi iptal ettirdim
    Heralde benim cihazıda kasıtlı değiştirdiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dijitürk bazı illegal kullanımların önüne geçmek amaçlı tüm kullanıcı kart ve cihazlarını değiştiriryor arkadaşlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri