Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Dikkat ! Sigara Yasağı Gevşiyor..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Dikkat ! Sigara Yasağı Gevşiyor..

]

Katı sigara yasağında ilk yumuşama geldi. Yasaklı yerlerde sigara içilebilecek özel alanlar oluşturulacak..

Çıkarılan bir yönetmelik ile Akıl hastanelerinde, cezaevlerinde, gemi güvertelerinde, otellerin belli odalarında, konser ve gösteri salonlarında, statlarda, sigara içilebilmesi için özel alanlar oluşturulacak.

Ancak bu alanlara 18 yaşından küçükler giremeyecek..

Haber.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kave hanelerde yasayı kaldırsalarya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kahvelerede sigara içme bölümü yapsalarya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ınka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kahvelerede sigara içme bölümü yapsalarya
    ama iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi gevşemeden bahsediyorsun müslüm bey ben geçen şahit oldum teftişe gelmişlerdi adamlar işyerinde sigara içen birini görmüşler ve direk ceza yazdılar hemde 1,500 milyar ceza yedi işletmeci aynı günde bana geldiler adamlar iş yerimde küllük aradılar bulsalardı belki banada ceza yazarlardı iş yerimde sigara içme yasağı levhası yoktu adamlar buna bile kızdı lütfen hemen asın dediler bana gelecek hafta yine gelecez bulmasak kesin ceza yersin dediler bana bende hemen çıktı yapıp astım umarım gevşemede olmaz en azından oturduğumuz ortam temiz koksun temiz kalsın selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok kardeşim kahve hane yasağının hiç doğru yanı yok bence bu arada bir arkadaşımızın iş yerinde küllük aramak ta resmen bardağı taşıran son damla olur iyiki benim iş yerimde böyle bir arama yapılmıyo inan böle birşey yapmaya kalksalar hepsini tekme tokat dışarı atarım nereye giderse gitsinler kime şikayet ederlerse etsinler yav benim işyerimde küllük olamazmı şimdi tövbe tövbe yaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sigarasız hayat doğal hayat

dumansız bir dünya istiyoruz. her kesin sağlığı için böyle olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadarı pes yani aliharbiye abimizin dedigi gibise
    adamlar küllük arıyor burda bizim mahalle aralarındaki kavelerde istemedigi kadar küllük var birde kaveçide sığara içiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyani ben sokağa atmayayım diye elimde küllükle dışarı çıkamazmıyım saçma küllük olayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri