Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Dikkat ! Sigara Yasaðý Gevþiyor..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Dikkat ! Sigara Yasaðý Gevþiyor..

]

Katý sigara yasaðýnda ilk yumuþama geldi. Yasaklý yerlerde sigara içilebilecek özel alanlar oluþturulacak..

Çýkarýlan bir yönetmelik ile Akýl hastanelerinde, cezaevlerinde, gemi güvertelerinde, otellerin belli odalarýnda, konser ve gösteri salonlarýnda, statlarda, sigara içilebilmesi için özel alanlar oluþturulacak.

Ancak bu alanlara 18 yaþýndan küçükler giremeyecek..

Haber.com

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kave hanelerde yasayý kaldýrsalarya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kahvelerede sigara içme bölümü yapsalarya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ýnka Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kahvelerede sigara içme bölümü yapsalarya
    ama iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi gevþemeden bahsediyorsun müslüm bey ben geçen þahit oldum teftiþe gelmiþlerdi adamlar iþyerinde sigara içen birini görmüþler ve direk ceza yazdýlar hemde 1,500 milyar ceza yedi iþletmeci ayný günde bana geldiler adamlar iþ yerimde küllük aradýlar bulsalardý belki banada ceza yazarlardý iþ yerimde sigara içme yasaðý levhasý yoktu adamlar buna bile kýzdý lütfen hemen asýn dediler bana gelecek hafta yine gelecez bulmasak kesin ceza yersin dediler bana bende hemen çýktý yapýp astým umarým gevþemede olmaz en azýndan oturduðumuz ortam temiz koksun temiz kalsýn selametle
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok kardeþim kahve hane yasaðýnýn hiç doðru yaný yok bence bu arada bir arkadaþýmýzýn iþ yerinde küllük aramak ta resmen bardaðý taþýran son damla olur iyiki benim iþ yerimde böyle bir arama yapýlmýyo inan böle birþey yapmaya kalksalar hepsini tekme tokat dýþarý atarým nereye giderse gitsinler kime þikayet ederlerse etsinler yav benim iþyerimde küllük olamazmý þimdi tövbe tövbe yaaa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sigarasýz hayat doðal hayat

dumansýz bir dünya istiyoruz. her kesin saðlýðý için böyle olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kadarý pes yani aliharbiye abimizin dedigi gibise
    adamlar küllük arýyor burda bizim mahalle aralarýndaki kavelerde istemedigi kadar küllük var birde kaveçide sýðara içiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neyani ben sokaða atmayayým diye elimde küllükle dýþarý çýkamazmýyým saçma küllük olayý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri