Aziz Yýldýrým'ýn görevi býrakmasýnýn ardýndan bugün bir basýn toplantýsý düzenleyen eski yöneticilerden Sadettin Saran göreve talip olduðunu ilan etti.

Saran, cezasý nedeniyle Haziran ayýndaki kongrede aday olmasýnýn mümkün olmadýðýný hatýrlatarak, cezanýn kaldýrýlmasýný ya da seçimin 16 gün sonrasýna ertelenmesini istedi.. "Baþkanlýða talibim" diyen Saran, cezasýnýn kalkmasý ya da seçimin ertelenmesi durumunda aday olacaðýný da açýkladý..

Ýþte Saran'ýn sözleri:
"Deðerli medya mensuplarý.. Ben ve ekibim en büyük kulüp olan Fenerbahçe'yi dünyanýn zirvesine taþýmaya talibiz.. Baþkanlýða aday deðilim, baþkanlýða talibim diyorum.. Çünkü ne yazýk ki hiç hak etmediðim bir ceza aldým.. Ýsterdim ki aday olacaðýmý bilen yönetim, seçimi 16 gün sonrasýna yani cezamýn dolacaðý 10 Temmuz 2006 tarihinin sonrasýna alsaydý.. Yönetimin bu hatayý düzelteceðine ve Fenerbahçe için rekabet ortamý yaratacaðýna inanýyorum.." "Adaylýðýmýn önündeki engel kaldýrýlmazsa durumu ekibimle birlikte deðerlendiririm.. Biliyorsunuz ben hiç bir zaman aþýrý muhalefet yapmadým.. Yeni seçilecek yönetime destek verebilirim.. 100. yýl için 10 trilyonluk bir kaynak aktarabilirim.."