Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Canlı Yayında Homo Suçlaması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Canlı Yayında Homo Suçlaması

video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanaltürk'te Yayınlanan Ters Cephe Programında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in Sinirlerine Hakim Olamayarak Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan'a; "Sana homo diyorlar buna ne diyeceksin" demesi stüdyoda tansiyonun fırlamasına sebep oldu.

Kütahyalı, Baykal'ın istifasıyla yaşanan CHP depreminin perde arkasına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Baykal'a düzenlenen komplonun CHP içinde de destek aldığını öne süren Rasim Ozan CHP'nin önde gelen bazı isimleri için şoke edecek iddialarda bulundu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in Baykal'a dönük operasyonun bir parçası oldu mu?

Rasim Ozan Kütahyalı: Bağdat Caddesi'nde bir pastanede eski bir CHP'li belediye başkanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'e 'senin önün açıldı, Baykal'ın ipi çekildi' dedi mi demedi mi? Kaldı ki Tekin, Baykal için 'artık bize ağabeylik yapsın' dedi zaten. Ayrıca, Atatürk Yeşilköy havaalanında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gazetecileri arayıp kaset haberini ilk sayfadan görüp gündeme getirdikleri için teşekkür ettiler mi?

Rasim Ozan'ın iddiaları ve soruları üzerine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. de yayına bağlanarak söylentileri yalanladılar. Tekin ve Sevigen Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Canlı yayında adeta çılgına dönen Sevigen, Rasim Ozan Kütahyalı'ya 'Senin için de homo****üel diyorlar' dedi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. : Ya ayıp değil mi bu? Gazetecilik böyle dedikoduyla mı yapılır? Milyonlarca insanın önünde öyle iftira atmak etik olarak doğru mu? Ben sizin bildiğiniz siyasetçilerden de değilim. Eğer söylemişsem de çıkar 'söyledim' derim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. : Eğer bu arkadaşın söyledikleri doğruysa ben milletvekilliğinden istifa ederim. Kimi aramışım? Bu arkadaşlardan da bunun hesabını soracağım? Bunu ispatlamazlarsa şerefsizdirler, namussuzdurlar.

Kütahyalı'nın araya girmesi üzerine çılgına dönen Sevigen açtı ağzını yumdu gözünü.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. : Sus terbiyesiz herif. Sinirlendirme beni. Saat 11 de diyor. Benim uçağım saat 10'da kalktı. Yarın savcılığa gidip hesaplaşalım. Bir tane gazeteci adı versin beynime kurşun sıkarım. Senin için de homo****üel diyorlar, ne diyorsun? Yarın savcılıktan telefon tutanaklarımı alıp gözüne sokacağım senin 1 saat önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

)))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olabilirde omayabilirde ona neki bence bu soruyu sormakla çok ayıp etmiş
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri