Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Devlet Bakaný'ndan F.Bahçe'ye aðýr itham!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Devlet Bakaný'ndan F.Bahçe'ye aðýr itham!

Devlet Bakaný Faruk Çelik, Fenerbahçe'nin, Eskiþehirspor ve Ankaragücü maçýnda attýðý gollerin sýradan kaleci hatasý olmadýðýný iddia etti.
    15/05/10 17:04
    :45:

Bursaspor'un zorlu Beþiktaþ maçý öncesinde bomba gibi açýklamalar yapan Bakan Çelik, "Ben Trabzonsporlu futbolculara, kaleciye çok güveniyorum. Þenol Güneþ'e çok güveniyorum. Kaleci iyi bir kaleci. Geçmiþteki maçlarda kalecilerin yüzünden bu duruma geldik. Eskiþehirspor ve Ankaragücü maçýnda yenilen golleri, sýradan bir kaleci hatasý olarak deðerlendirmiyorum. Bütün Bursalýlarý incitiyor. Hakký ile kim þampiyon olacaksa olsun, Bursaspor hakkýyla olmayacaksa olmasýn" dedi.

Fenerbahçe'nin son iki maçtaki galibiyetini bu þekilde görünce Trabzonspor maçýný daha dikkatli izleyeceklerinin altýný çizen Çelik, "Þenol hocaya ve öðrencilerine güveniyorum. Yenileceklerse Fenerbahçe'nin oyunuyla, gücüyle yenilsinler. Kaleci hatalarý ile oluþacak bir maðlubiyet kabul edilebilir deðil" diye konuþtu.

Bakan Çelik bir gazetecinin, "Sizce geride kalan 33 haftada lig temiz mi" sorusuna ise, "Son maçlardan sonra ligdeki o berrak tabloyu göremiyorum" cevabýný verdi.:45:

ht spor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hýh iþte el atmadýklarý birde maçlar kalmýþtý bunada el attýlar ya TÜRKÝYE nin bütün sorunlarýný çözdüler bence herkes kendi iþine baksýn güzel ülkemin bunca sorunu varken bu sorunlarý çözmeye kafa yorsalar daha iyi olmazmý.................

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri