Yahu Fenerbahçe yöneticilerinin demeclerine bakıyorum çok ukalaca ki ülkenin
önde gelen insanı olmasına rağmen hiçte yakışmayan demeçlerine bakarak bizzat bende nefret duygusu oluştu hiç bugüne kadar böyle birşey olmamıştı.Birde Ne zaman Fenerbahçe takımı Şampiyonlar ligi ön elemesinde elenmişti işte o zaman sitelerine girerek bari şampiyon olmayın da başka birine bırakın demiştim.İşte Avrupa'daki maçları satın alamıyorsunuz.Ben bu konuda her ne kadar Galatasaylı değilsem de Galatasarayın hakkını yemem.Sayın Aziz Yıldırım demiştiniz ki Galatasaray şansı ile Kupayı kaldırdı dediğniz peki bu şansı içerde bulduğunuz gibi dışarıda niye bulamıyorsunuz tabii ki satın alamadığınız gibi öyle Ali koç'u ve onun gibilerini yönetimi alarak biz maçları satın alıp şampiyon oluruz edası ile siz birşey yapamazsınız.Millet Artık aptal değil siz şike ile sonuca gidemezsiniz vede gerçek gizli kalmaz millet uyandı uyandıranda sayın Başbakanımız.Siz bu Takımda kalmakla bu klübe zararınız dokunuyor.Ben İkinci vede üçüncu ve sonsuz takımımda Bursaspordur bu sebeple Sayın Ali ŞEN
gibilerib yönetime gelmediği sürece Bu Fenebahcenin başarıya ulaşması ve sempatik kazanması çok zordur.![]()

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri