Polat merak edilenleri açýkladý..
Galatasaray Baþkaný Adnan Polat, teknik direktör Frank Rijkaard'ýn durumu ve Arda Turan'ýn satýlýp satýlmayacaðý konusunda konuþurken, Bursaspor'un þampiyonluðunu deðerlendirdi..
Kulübü Baþkaný Adnan Polat, teknik direktör Frank Rijkaard ile ilgili haberlere cevap olarak, ''Teknik direktör konusu gündemimizde yoktur'' dedi.
Bu konuda bazý spekülasyonlar çýktýðýný belirterek, ''Son 1 aydýr Galatasaray'a topyekün bir saldýrý var. Binlerce yalan haber var. Çoðunu yalanlamaktan vazgeçtik. Rijkaard ile yolumuza devam ediyoruz. Onlar da yeni sezonun çalýþmasýný yapýyorlar'' diye konuþtu.
-BURSASPOR'UN ÞAMPÝYONLUÐU-
Baþkan Polat, ligde son maçta Bursaspor'un þampiyonluða ulaþmasýný da deðerlendirerek, ''Galatasaray'ýn menfaatleri açýsýndan baktýðýmýzda, Bursaspor'un þampiyon olmasý bizim iþimize geliyor'' dedi.
Futbolun acýmasýz bir oyun olduðunu vurgulayan Polat, sözlerini þöyle sürdürdü:
''Futbol bu sene bize gösterdiði acýmasýzlýðý, Fenerbahçeye de gösterdi. Son maçta son dakikada þampiyonluðu kaybetmenin üzüntüsünü yaþýyorlardýr. Bursaspor'u tebrik etmek lazým. Baþta Ýbrahim baþkaný tebrik ediyorum. Ertuðurul hocayý, futbolcularý tebrik ediyorum. Çünkü bana göre, analarýnýn ak sütü gibi bir þampiyonluk elde ettiler.''
-ARDA'NIN TRANSFERÝ-
Adnan Polat, Arda'nýn Galatasaray'da kalýp, kalmayacaðý bir soruya ise, þartlarýnýn uymasý durumunda her futbolcunun gidebileceðini söyledi.
Polat sözlerini þöyle tamamladý:
''Arda Türk futbolunun son yýllarda yetiþtirdiði en büyük yýldýzlardan biri. Aðýr bir sezon geçirdi, kaptanlýk yükü de vardý. Kadrodaki futbolcularý Avrupa'da kupa kaldýrmadan göndermek istemediðimizi söylüyorduk. Biz futbolcu ticareti yapmýyoruz. Kimsenin ayaðýna zincir vuramayýz. Galatasaray'dan ayrýlmak isteyen olursa da kulüplerin þartlarýnýn uymasý kaydýyla her futbolcu gidebilir. Arda'nýn böyle bir talebi bana gelmedi. Mehmet Topal, Valencia için ýsrarla izin istedi. Önünü kesmek istemedik kendisine müsaade ettik

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri