Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ünlü sanatçý Ýlyas Salman,a ‘siyaseti düþünüyor musunuz?’ ‘O AHýRA GÝRMEM’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ünlü sanatçý Ýlyas Salman,a ‘siyaseti düþünüyor musunuz?’ ‘O AHýRA GÝRMEM’

KIRKLARELÝ'nde, Ulusal Parti'nin Ýl baþkanlýðý binasýnýn açýlýþýna katýlan ünlü sanatçý Ýlyas Salman, ‘siyaseti düþünüyor musunuz?’ sorusuna “Ben Ahýr dediðim yere girmem. Yani hayvanlaþmak istemem. Sanatla yaþadým, sanatla öleceðim’ karþýlýðýný verdi.

Kýrklareli'de Ýl Baþkanlýðý binasý açýlýþýna Ulusal Parti (UP) Genel Baþkaný Genel Baþkan Gökçe Fýrat Çulhaoðlu ile birlikte ünlü sanatçý Ýlyas Salman da katýldý. UP'nin Karahomur caddesi üzerinde parti binasýnýn açýlýþýný yapan Genel baþkan Çulhaoðlu, Yüksek Seçim Kurulu baðýmsýz bir yargý organý olduðunu ifade ederek þöyle konuþtu: “Türkiye'nin yüzde 50'sinden fazlasý Erdoðan'ýn padiþahlýk heveslerine, Vahdettin olma heveslerine ‘dur’ diyecek. Türk halký 30 sene önce evet demiþti. Kenan Evrenin ülkemizi getirdiði durumlar ortada. Kýsmet olursa, bir dahaki 12 Eylül'de Erdoðan, Kenan Evren'in alamadýðý cevabý Türk halkýndan alacak ve aþaðýya oturacak” dedi.

‘BAYKAL ÝHANET ETTÝ’

CHP Eski Genel Baþkaný Deniz Baykal'a ait olduðu iddia edilen görüntülerle ilgili olarak ortada bir ‘ihanet’ olduðunu öne süren Çulhaoðlu þöyle devam etti: “Bizim söylemek istediðimiz ortada bir ihanet vardýr. Deniz Baykal Atatürk'e, Deniz Baykal Türk halkýna ve Atatürkçülüðe ihanet etmiþtir. O nedenle bugün kendisini hiç kimse savunmamaktadýr. Yýllarýn ihanetinin cezasý þimdi çýkarýlmaktadýr. Önemli olan Deniz Baykal gittikten sonra ne olacak. Cumhuriyet Halk Partisi tümüyle Kürtçülere, PKK yandaþlarýna geçecektir.”

SALMAN'DAN SÝYASETLE ÝLGÝLÝ AÐIR SÖZLER

UP'nin Kýrklareli Ýl Baþkanlýðý binasýnýn açýlýþýna katýlan ünlü sanatçý Ýlyas Salman ise Türk sinemasý ve siyaset ile ilgili þok sözler sarf etti. Salman, yeni filmlerde halka ihanet edildiðini belirterek “Ben aksi ve karþý tavýrlarým sinemadan uzaklaþtýrdý. Benim istediðim projeler gündeme gelmiyor. Þunu açýklýkla söylüyorum. Recep Ývedik ile hatýrlanacaðýma Çiçek Abbas ile hatýrlanmayý tercih ederim. Ben kötü filmler de yaptým. Sanata ihanet etmeyen filmler olmasýna raðmen ucuz, sýradan, basit filmler de yaptým. 41 yýllýk sinema hayatýma 21 film sýðdýrdým. Bunlarý hiçbiri halka ihanet deðildi. Ama þimdi resmen sanat, halka ihanet ediyor” diye konuþtu.

‘O AHIRA GÝRMEM’

Gazetecilerin sorularýný yanýtlayan Ýlyas Salman, ’Ýleride milletvekilliði ve siyaset düþünüyor musunuz?’ þeklindeki sorusuna ise þok bir cevapla yanýt verdi: “Hayýr hiçbir zaman olmadý ve olmayacaktýr. Ben Ahýr dediðim yere girmem. Yani hayvanlaþmak istemem. Sanatla yaþadým sanatla öleceðim” dedi.
    UP Genel Baþkaný Çulhaoðlu ve Salman açýlýþýn ardýndan Kýrklareli’nden ayrýldý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilyas salman bu sivriliði her yerde yapýyor ben sanatýmla bir yere gelirim o ahýra girip hayvan olmam diyor ama fýrsat bulduðu her ortamdada siyasi görüþlerini ifade ediyor dengesizlik var lakin çözemedim

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adam kimin sanatcýsý çok merak ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dengesiz seviyesiz aþaðýlýk kompleksi olan birisi.Artýk kimse kendisine rol vermiyor proje götürmüyor buda böyle söylemlerle gündemd kalmaya çalýþýyor.Eskidende zaten rahmetli Kemal sunal sayesinde iþ yapýyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dengesiz seviyesiz aþaðýlýk kompleksi olan birisi.Artýk kimse kendisine rol vermiyor proje götürmüyor buda böyle söylemlerle gündemd kalmaya çalýþýyor.Eskidende zaten rahmetli Kemal sunal sayesinde iþ yapýyordu
    :45:aynen öyle ustam lakin aðýr hakaretler ve eleþtiriler yapýyor bu zaman kadar olmadý ama bir gün bu adamýn dili baþýna fena iþler açacak!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamý çok seviyorum ya helal olsun okuduðu þiirler mükemmel eskilerden az kaldý allah düþürmesin
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halbuki kendisi ahýra sokulacak birisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýr, böylesini ahýra sokup beslemek niye?. Doðru mezbahaya. Geldiði gibi giden bir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

odun yontulmamýþ rende atýlmamýþ kalas doðru sabun fabrikasýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bir sanaycýya bu yakýþtýrmalarý yanlýþ yapmýþsýnýz bence dobra dobra konuþmuþ, oda ayrý bir meziyet orda böle burda böyle hesabý yapmamýþ. kesin ve net konuþmuþ ben takdir ettim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri