yorumlara bakarsak ne kadar humanist insanýmýz varmýþ...tamam yorum kendisini baglar ben þahsen düþündüklerine katýlmýyorum ama bu kadar da asagýlanmaz...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
yorumlara bakarsak ne kadar humanist insanýmýz varmýþ...tamam yorum kendisini baglar ben þahsen düþündüklerine katýlmýyorum ama bu kadar da asagýlanmaz...
Konu asker_31 tarafýndan (22-05-2010 Saat 01:51 ) deðiþtirilmiþtir.
KIRKLARELÝ'nde, Ulusal Parti'nin Ýl baþkanlýðý binasýnýn açýlýþýna katýlan ünlü sanatçý Ýlyas Salman, ‘siyaseti düþünüyor musunuz?’ sorusuna “Ben Ahýr dediðim yere girmem. Yani hayvanlaþmak istemem.
oradaki insanlarý sen ben oylarýmýzla devlete vatandaþa hizmet etsin diye seçerek gönderiyoruz genciyle yaþlýsý ile seçimlerde oy sandýklarýna gidiliyor iktidar yada muhalefet beni alakadar etmez lakin sen vatandaþýn emekleri ile siyasete giren ve siyasetçi olan insanlara hayvan dersen ve siyasetin yapýldýðý yer bu da neresidir herkes biliyor konuyu polemik konusu yapmak istemiyorum orayada ahýr dersen bende ona yazýk sana cahil öküz derim bu olay bu kadar basit bu yorumda yanlýzca beni baðlar katýlan katýlýr katýlmayan katýlmaz önce kendisinin emeðe saygýsý olacak ondan sonra insanlardan saygý bekleyecek!
Konu veyselbakan tarafýndan (22-05-2010 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
þimdiki siyasete ahýr kelimesini yakýþtýrdým![]()
Soytarý...Yoruma bile deðmez.
soytarý dediðiniz adama bir zamanlar guluyordunuz
soytarý olduðundan gülüyoruz olabilir mi?
o zaman sorun yok yani, soytarýya gülünür, bu da soytarýlýk yapmýþ, gülüyoruz!
Ama bu kiþinin bu yukardaki konuþmasýna acý acý gülüyoruz, ***iften deðil. Çünkü çok çirkinleþmiþ, ayýp etmiþ.
Bu ülkenin meclisine ahýr derseniz, hayvan gibi þeylerden bahsederseniz bu kiþiye ancak gülünür, acýnýr!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri