video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kılıçdaroğlu'nun Düzenlediği Basın Toplantısında CHP Genel Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.
CHP Grup Başkanvekili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , bugün saat 11.30'da CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın istifa etmesinden bu yana bir haftayı aşan süre geçti. Partimizin adaysız olması düşünülemez. Tüm CHP'lilerin sorumluluk içerisinde düşünmesi gerekir. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormalıyız. Halka umut vermeliyiz. Halkımızın oylarıyla iktidara gelmek için hazırlıkları başlatmalıyız. Seçmeni ve örgütüyüle halkımızın desteğiyle CHP'nin genel başkanlığına aday olacağımı duyuruyorum. Herkesi parti sorumluluğu ile davranmaya davet ediyorum. Bu anlayışla grup başkanvekilliğinden istifa ediyorum.

Sayın Baykal'la yeni bir görüşme yapmadım. Parti bilinci, sorumluluğu içerisinde sadece Sayın Sav'ın değil bütün CHP'lilerin destek vereceğini düşünüyorum.

Sayın Baykal ile bir kırgınlık küskünlük söz konusu değil. Tavrımı açıkladım, aday olacağım."

İSTİFA EDİYORUM

CHP Grup Başkanvekilliği görevimden de istifa ediyorum

CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğumu açıklıyorum

2 KEZ ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

CHP'nin bu hafta sonu yapılacak kurultayında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan boşalan genel başkanlık için aday olacağı iddia edilen Kılıçdaroğlu, daha önce iki kez aday olmayacağını söylemişti.

Kılıçdaroğlu, düzenleyeceği basın toplantısında CHP İl başkanlarından destek isteyecek. Kılıçdaroğlu, ayrıca grup başkanvekilliğinden de istifa edecek.

Cuma günü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir görüşme yapmıştı. O görüşmede Baykal, Kılıçdaroğlu'na il başkanlarının da desteğini alması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu'nun yarın yapılacak İl Başkanları toplantısı öncesinde destek isteyeceği belirtiliyor.

CHP'li muhalifler Baykal'a 'geri dönme' diyecek

Aralarında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ağyüz'ün de bulunduğu muhaliflerin bir bildiri yayımlayarak, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a "aday olma" çağrısı yapması bekleniyor. Muhaliflerin aday olması halinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun destekleyeceği de belirtildi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAŞKANI ŞAHİN: KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Başkanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun CHP Genel Başkanlığı adaylığı ile ilgili olarak 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de konuya ilişkin bir soru üzerine Şahin, "Sayın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun adaylı için hayırlı olsun demekten başka bir şey demiyorum." demekle yetindi. (Ankara Haber Ajansı) 3 saat önce..