REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıkladı

video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kılıçdaroğlu'nun Düzenlediği Basın Toplantısında CHP Genel Başkanlığına Adaylığını Açıkladı.
    CHP Grup Başkanvekili Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , bugün saat 11.30'da CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın istifa etmesinden bu yana bir haftayı aşan süre geçti. Partimizin adaysız olması düşünülemez. Tüm CHP'lilerin sorumluluk içerisinde düşünmesi gerekir. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormalıyız. Halka umut vermeliyiz. Halkımızın oylarıyla iktidara gelmek için hazırlıkları başlatmalıyız. Seçmeni ve örgütüyüle halkımızın desteğiyle CHP'nin genel başkanlığına aday olacağımı duyuruyorum. Herkesi parti sorumluluğu ile davranmaya davet ediyorum. Bu anlayışla grup başkanvekilliğinden istifa ediyorum.

Sayın Baykal'la yeni bir görüşme yapmadım. Parti bilinci, sorumluluğu içerisinde sadece Sayın Sav'ın değil bütün CHP'lilerin destek vereceğini düşünüyorum.

Sayın Baykal ile bir kırgınlık küskünlük söz konusu değil. Tavrımı açıkladım, aday olacağım."

İSTİFA EDİYORUM

CHP Grup Başkanvekilliği görevimden de istifa ediyorum

CHP Genel Başkanlığı'na aday olduğumu açıklıyorum

2 KEZ ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

CHP'nin bu hafta sonu yapılacak kurultayında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan boşalan genel başkanlık için aday olacağı iddia edilen Kılıçdaroğlu, daha önce iki kez aday olmayacağını söylemişti.

Kılıçdaroğlu, düzenleyeceği basın toplantısında CHP İl başkanlarından destek isteyecek. Kılıçdaroğlu, ayrıca grup başkanvekilliğinden de istifa edecek.

Cuma günü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir görüşme yapmıştı. O görüşmede Baykal, Kılıçdaroğlu'na il başkanlarının da desteğini alması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu'nun yarın yapılacak İl Başkanları toplantısı öncesinde destek isteyeceği belirtiliyor.

CHP'li muhalifler Baykal'a 'geri dönme' diyecek

Aralarında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ağyüz'ün de bulunduğu muhaliflerin bir bildiri yayımlayarak, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a "aday olma" çağrısı yapması bekleniyor. Muhaliflerin aday olması halinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun destekleyeceği de belirtildi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAŞKANI ŞAHİN: KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Başkanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun CHP Genel Başkanlığı adaylığı ile ilgili olarak 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de konuya ilişkin bir soru üzerine Şahin, "Sayın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun adaylı için hayırlı olsun demekten başka bir şey demiyorum." demekle yetindi. (Ankara Haber Ajansı) 3 saat önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh biri gitti biri geldi. Bu da artık Tüm PKK lıları toplar zamanında PKK yandaşlarını güzelce savundu şimdide kol kola gezerler.

Baykalın ayağını kaydıran bence kendi partisi oldu. Bırak dediler bırakmadı sen bırakmazsan biz bıraktırırız dediler. Kaç gundur değilmiydi bu kılıçdaroğlu aday olmuyacam die acıklama yapan şimdi nie kıvırdı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbulda oy oranlarını yükseltti ya ii deneme ii seçim bütün halkımız için hayırlısı benim merak ettiğim bi konu var acaba bu da bay-kal gibi 2 de 1 aym nin kapısını aşındıracakmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatana milete hayırlı olsun inşallah çok şey değişecek diyorum ama , bir yandan baykal geleçek gibi , gelirse chp temelli bitti, şimdiden tanıdığım çok chp li var istifa dilekcelerihazır parti üyeliklerinden ayrılacaklar, baykal gelirse ama gelmese daha iyi şeyler olacak , umut ediyorum

5. 17-05-2010, 23:07

Sebep
    bu formda hiç bir görevli din dil ırk ve mezhep ayrımı ile konuşup yorum yapmaz dikkatli ol!

6. 17-05-2010, 23:58

Sebep
    bu formda din dil ırk ve mezhep ayrımı olmaz herkes bunu böyle bilsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CHP için hayırlı olsun.Bence çok doğru bir adam.Yerel seçimlerde İstanbul'da oy oranlarını arttırdığı bir gerçek.Baykal gelirse tekrar Chp'nin başına evet gerçekten Chp ozaman biter.Bu fikire katılıyorum.Zaman herşeyin ilacı demişler.Bekleyelim görelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o belge düzmecek veyselbakan , almanyada bazı hırsız takımı tarafından hazırlanmış,sahte olduğu ıspatlandı az araştırsaydın,bence böyle sahte belgeleri gercekmiş gibi sunma,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almanyaya gidemedim ustam kusura kalma araştırdım bu çıktı ben kimseyi karalama amaçlı bu belgeyi buraya koymadım bu formda insanlar bu veya bunun gibi belgelerle bir şeyler söylüyorlar ama ben görevli bir arkadaşım için bu formda mezhep ayrımı yapıyor dedirtmem heleki volkan için söyletmem bilmem anlatabildimmi supersatforumda ne böyle bir şey yapılır ne de görevli arkadaşlarım buna sen de dahil bu tür mezhep polemiklerine girer ben o arkadaşa bunu anlatmak istedim kal sağlıcakla!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun vatana millete...
    oldum olası hiç oy vermedim bu partiye...bundan sonrada vereceğimi sanmam... tabi milletin partisidir...saygı duymak lazım...
    fakaat deniz baykal geri gelirse yuh derim artık...yahu madem geri gelecektin neden istifa ettin? istifa etmendeki maksat ne idi? değilmi? hani samimiyet? elalemin karısı ile yakalan...bunu yalanlama...istifa et. komplo de...sonra yine istifa ettiğin göreve geri gel...yuh yani...daha kibarca bişey bulamıyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almanyaya gitmene gerek yok, soeseydin ben sana isbatlardım sahte olduğunu
    Konu gacvokem tarafından (18-05-2010 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    almanyaya gitmene gerek yok nette az araştırsaydın, bu belgenin yanlış olduğunu , sahte olduğunu görecektin , buna rağmen düzmecebir belgeyide burda göstermek olmaz değilmi??

belgeye gerek yok gacvokem.

bu adam resmen ergenekon davasında içeri atılan PKK nın yanında olan adamı resmen tv lerın önunde savundu.

Dahasınada gerek yok. O görüntüleride montaj dediler ama montajla alaksı yok adamın ağzından birebir çıkıo.

Ayrıca alevi falan demişler şu ana kadar bu adamın alevi olduğunu bilmiyordum. Yalnız benım çok alevi dostum vardır ama hiç biride PKK yanlılarını ağızlarına bile almak istemezler.

Ayrıca CHP bu isimle bir arpa boyu yol alamaz.
    Konu Volkan tarafından (18-05-2010 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri