video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Kýlýçdaroðlu'nun Düzenlediði Basýn Toplantýsýnda CHP Genel Baþkanlýðýna Adaylýðýný Açýkladý.
CHP Grup Baþkanvekili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , bugün saat 11.30'da CHP Genel Merkezi'nde basýn toplantýsý düzenledi. Kýlýçdaroðlu'nun toplantýda CHP Genel Baþkanlýðý için adaylýðýný açýkladý. Ýþte Kýlýçdaroðlu'nun açýklamalarýndan satýr baþlarý:
Kýlýçdaroðlu þunlarý söyledi:
" Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn istifa etmesinden bu yana bir haftayý aþan süre geçti. Partimizin adaysýz olmasý düþünülemez. Tüm CHP'lilerin sorumluluk içerisinde düþünmesi gerekir. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormalýyýz. Halka umut vermeliyiz. Halkýmýzýn oylarýyla iktidara gelmek için hazýrlýklarý baþlatmalýyýz. Seçmeni ve örgütüyüle halkýmýzýn desteðiyle CHP'nin genel baþkanlýðýna aday olacaðýmý duyuruyorum. Herkesi parti sorumluluðu ile davranmaya davet ediyorum. Bu anlayýþla grup baþkanvekilliðinden istifa ediyorum.
Sayýn Baykal'la yeni bir görüþme yapmadým. Parti bilinci, sorumluluðu içerisinde sadece Sayýn Sav'ýn deðil bütün CHP'lilerin destek vereceðini düþünüyorum.
Sayýn Baykal ile bir kýrgýnlýk küskünlük söz konusu deðil. Tavrýmý açýkladým, aday olacaðým."
ÝSTÝFA EDÝYORUM
CHP Grup Baþkanvekilliði görevimden de istifa ediyorum
CHP Genel Baþkanlýðý'na aday olduðumu açýklýyorum
2 KEZ ADAY OLMAYACAÐINI SÖYLEMÝÞTÝ
CHP'nin bu hafta sonu yapýlacak kurultayýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan boþalan genel baþkanlýk için aday olacaðý iddia edilen Kýlýçdaroðlu, daha önce iki kez aday olmayacaðýný söylemiþti.
Kýlýçdaroðlu, düzenleyeceði basýn toplantýsýnda CHP Ýl baþkanlarýndan destek isteyecek. Kýlýçdaroðlu, ayrýca grup baþkanvekilliðinden de istifa edecek.
Cuma günü Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bir görüþme yapmýþtý. O görüþmede Baykal, Kýlýçdaroðlu'na il baþkanlarýnýn da desteðini almasý gerektiðini söylemiþti. Kýlýçdaroðlu'nun yarýn yapýlacak Ýl Baþkanlarý toplantýsý öncesinde destek isteyeceði belirtiliyor.
CHP'li muhalifler Baykal'a 'geri dönme' diyecek
Aralarýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Aðyüz'ün de bulunduðu muhaliflerin bir bildiri yayýmlayarak, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a "aday olma" çaðrýsý yapmasý bekleniyor. Muhaliflerin aday olmasý halinde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun destekleyeceði de belirtildi
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. BAÞKANI ÞAHÝN: KILIÇDAROÐLU'NUN ADAYLIÐI HAYIRLI OLSUN
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Baþkaný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun CHP Genel Baþkanlýðý adaylýðý ile ilgili olarak 'hayýrlý olsun' temennisinde bulundu.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de konuya iliþkin bir soru üzerine Þahin, "Sayýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun adaylý için hayýrlý olsun demekten baþka bir þey demiyorum." demekle yetindi. (Ankara Haber Ajansý) 3 saat önce..

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri