Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kýlýçdaroðlu Adaylýðýný Açýkladý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kýlýçdaroðlu Adaylýðýný Açýkladý

video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kýlýçdaroðlu'nun Düzenlediði Basýn Toplantýsýnda CHP Genel Baþkanlýðýna Adaylýðýný Açýkladý.
    CHP Grup Baþkanvekili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , bugün saat 11.30'da CHP Genel Merkezi'nde basýn toplantýsý düzenledi. Kýlýçdaroðlu'nun toplantýda CHP Genel Baþkanlýðý için adaylýðýný açýkladý. Ýþte Kýlýçdaroðlu'nun açýklamalarýndan satýr baþlarý:

Kýlýçdaroðlu þunlarý söyledi:

" Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn istifa etmesinden bu yana bir haftayý aþan süre geçti. Partimizin adaysýz olmasý düþünülemez. Tüm CHP'lilerin sorumluluk içerisinde düþünmesi gerekir. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormalýyýz. Halka umut vermeliyiz. Halkýmýzýn oylarýyla iktidara gelmek için hazýrlýklarý baþlatmalýyýz. Seçmeni ve örgütüyüle halkýmýzýn desteðiyle CHP'nin genel baþkanlýðýna aday olacaðýmý duyuruyorum. Herkesi parti sorumluluðu ile davranmaya davet ediyorum. Bu anlayýþla grup baþkanvekilliðinden istifa ediyorum.

Sayýn Baykal'la yeni bir görüþme yapmadým. Parti bilinci, sorumluluðu içerisinde sadece Sayýn Sav'ýn deðil bütün CHP'lilerin destek vereceðini düþünüyorum.

Sayýn Baykal ile bir kýrgýnlýk küskünlük söz konusu deðil. Tavrýmý açýkladým, aday olacaðým."

ÝSTÝFA EDÝYORUM

CHP Grup Baþkanvekilliði görevimden de istifa ediyorum

CHP Genel Baþkanlýðý'na aday olduðumu açýklýyorum

2 KEZ ADAY OLMAYACAÐINI SÖYLEMÝÞTÝ

CHP'nin bu hafta sonu yapýlacak kurultayýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan boþalan genel baþkanlýk için aday olacaðý iddia edilen Kýlýçdaroðlu, daha önce iki kez aday olmayacaðýný söylemiþti.

Kýlýçdaroðlu, düzenleyeceði basýn toplantýsýnda CHP Ýl baþkanlarýndan destek isteyecek. Kýlýçdaroðlu, ayrýca grup baþkanvekilliðinden de istifa edecek.

Cuma günü Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bir görüþme yapmýþtý. O görüþmede Baykal, Kýlýçdaroðlu'na il baþkanlarýnýn da desteðini almasý gerektiðini söylemiþti. Kýlýçdaroðlu'nun yarýn yapýlacak Ýl Baþkanlarý toplantýsý öncesinde destek isteyeceði belirtiliyor.

CHP'li muhalifler Baykal'a 'geri dönme' diyecek

Aralarýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Aðyüz'ün de bulunduðu muhaliflerin bir bildiri yayýmlayarak, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a "aday olma" çaðrýsý yapmasý bekleniyor. Muhaliflerin aday olmasý halinde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun destekleyeceði de belirtildi

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. BAÞKANI ÞAHÝN: KILIÇDAROÐLU'NUN ADAYLIÐI HAYIRLI OLSUN

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Baþkaný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun CHP Genel Baþkanlýðý adaylýðý ile ilgili olarak 'hayýrlý olsun' temennisinde bulundu.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de konuya iliþkin bir soru üzerine Þahin, "Sayýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nun adaylý için hayýrlý olsun demekten baþka bir þey demiyorum." demekle yetindi. (Ankara Haber Ajansý) 3 saat önce..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eh biri gitti biri geldi. Bu da artýk Tüm PKK lýlarý toplar zamanýnda PKK yandaþlarýný güzelce savundu þimdide kol kola gezerler.

Baykalýn ayaðýný kaydýran bence kendi partisi oldu. Býrak dediler býrakmadý sen býrakmazsan biz býraktýrýrýz dediler. Kaç gundur deðilmiydi bu kýlýçdaroðlu aday olmuyacam die acýklama yapan þimdi nie kývýrdý.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

istanbulda oy oranlarýný yükseltti ya ii deneme ii seçim bütün halkýmýz için hayýrlýsý benim merak ettiðim bi konu var acaba bu da bay-kal gibi 2 de 1 aym nin kapýsýný aþýndýracakmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatana milete hayýrlý olsun inþallah çok þey deðiþecek diyorum ama , bir yandan baykal geleçek gibi , gelirse chp temelli bitti, þimdiden tanýdýðým çok chp li var istifa dilekcelerihazýr parti üyeliklerinden ayrýlacaklar, baykal gelirse ama gelmese daha iyi þeyler olacak , umut ediyorum

5. 18-05-2010, 00:07

Sebep
    bu formda hiç bir görevli din dil ýrk ve mezhep ayrýmý ile konuþup yorum yapmaz dikkatli ol!

6. 18-05-2010, 00:58

Sebep
    bu formda din dil ýrk ve mezhep ayrýmý olmaz herkes bunu böyle bilsin!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CHP için hayýrlý olsun.Bence çok doðru bir adam.Yerel seçimlerde Ýstanbul'da oy oranlarýný arttýrdýðý bir gerçek.Baykal gelirse tekrar Chp'nin baþýna evet gerçekten Chp ozaman biter.Bu fikire katýlýyorum.Zaman herþeyin ilacý demiþler.Bekleyelim görelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o belge düzmecek veyselbakan , almanyada bazý hýrsýz takýmý tarafýndan hazýrlanmýþ,sahte olduðu ýspatlandý az araþtýrsaydýn,bence böyle sahte belgeleri gercekmiþ gibi sunma,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

almanyaya gidemedim ustam kusura kalma araþtýrdým bu çýktý ben kimseyi karalama amaçlý bu belgeyi buraya koymadým bu formda insanlar bu veya bunun gibi belgelerle bir þeyler söylüyorlar ama ben görevli bir arkadaþým için bu formda mezhep ayrýmý yapýyor dedirtmem heleki volkan için söyletmem bilmem anlatabildimmi supersatforumda ne böyle bir þey yapýlýr ne de görevli arkadaþlarým buna sen de dahil bu tür mezhep polemiklerine girer ben o arkadaþa bunu anlatmak istedim kal saðlýcakla!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý olsun vatana millete...
    oldum olasý hiç oy vermedim bu partiye...bundan sonrada vereceðimi sanmam... tabi milletin partisidir...saygý duymak lazým...
    fakaat deniz baykal geri gelirse yuh derim artýk...yahu madem geri gelecektin neden istifa ettin? istifa etmendeki maksat ne idi? deðilmi? hani samimiyet? elalemin karýsý ile yakalan...bunu yalanlama...istifa et. komplo de...sonra yine istifa ettiðin göreve geri gel...yuh yani...daha kibarca biþey bulamýyorum...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

almanyaya gitmene gerek yok, soeseydin ben sana isbatlardým sahte olduðunu
    Konu gacvokem tarafýndan (18-05-2010 Saat 11:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    almanyaya gitmene gerek yok nette az araþtýrsaydýn, bu belgenin yanlýþ olduðunu , sahte olduðunu görecektin , buna raðmen düzmecebir belgeyide burda göstermek olmaz deðilmi??

belgeye gerek yok gacvokem.

bu adam resmen ergenekon davasýnda içeri atýlan PKK nýn yanýnda olan adamý resmen tv lerýn önunde savundu.

Dahasýnada gerek yok. O görüntüleride montaj dediler ama montajla alaksý yok adamýn aðzýndan birebir çýkýo.

Ayrýca alevi falan demiþler þu ana kadar bu adamýn alevi olduðunu bilmiyordum. Yalnýz beným çok alevi dostum vardýr ama hiç biride PKK yanlýlarýný aðýzlarýna bile almak istemezler.

Ayrýca CHP bu isimle bir arpa boyu yol alamaz.
    Konu Volkan tarafýndan (18-05-2010 Saat 11:26 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri