REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Kanal a

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Camera Kanal a

makina:next 2000ye cx s.plas

Kanal A 12602 Horizontal Batı 4400 3/4 308 256 Türksat 3A
    kanal Anin frekansı bu ama bende çekmiyordu türksatın tarama şebekesinden (11962v3333) arattırdıgımdada kanalı görüyor ama çekmiyordu yani sinyal yok diyordu.manueldede çıkmıyordu ama ben 12602 yi sırayla 12603-12604 yaptım en son 12605 te kanalı çekti buldu yani. bu nasıl oluyor sölermisiniz?birde kanal kontrolü yaparken şhow tv geldiğimde ilkin sinyal yok dio ama 2 saniye sonra görüntü geliyor ve bunu sadece şhow tvde yapıyor nedeni nedir ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes sorun buyuk bı ıhtımal lnb kablo eskı degılse çift canaksa dıseg olabılır ama bence kablo yada lnb

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gedık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardes sorun buyuk bı ıhtımal lnb kablo eskı degılse çift canaksa dıseg olabılır ama bence kablo yada lnb
    çiftli lnb birini komşumuz kullanıyo birini ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kedimveben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    makina:next 2000ye cx s.plas

Kanal A 12602 Horizontal Batı 4400 3/4 308 256 Türksat 3A
    kanal Anin frekansı bu ama bende çekmiyordu türksatın tarama şebekesinden (11962v3333) arattırdıgımdada kanalı görüyor ama çekmiyordu yani sinyal yok diyordu.manueldede çıkmıyordu ama ben 12602 yi sırayla 12603-12604 yaptım en son 12605 te kanalı çekti buldu yani. bu nasıl oluyor sölermisiniz?birde kanal kontrolü yaparken şhow tv geldiğimde ilkin sinyal yok dio ama 2 saniye sonra görüntü geliyor ve bunu sadece şhow tvde yapıyor nedeni nedir ?
    selam. bu sıkıntı yenimi başladı?Kanal A ve show tvde komşunuzda aynımı? frekansla oynamanız ince ayar yaptığınız için çanak ve lnb ayarının tam olmadığını gösteriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sorun kablo veya lnb deildir,sorun kullandıgınız recevırdır modeli ne ise artık bulması zor olabilir bir recevırda starın frekansı otomatik geldi ama frekanslar ilginç geldi 1186400***27470 oılarak yani demöek istedigim makineler bir anormal olabiliyor bana sorarsan ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam. bu sıkıntı yenimi başladı?Kanal A ve show tvde komşunuzda aynımı? frekansla oynamanız ince ayar yaptığınız için çanak ve lnb ayarının tam olmadığını gösteriyor.
    evet komşumdada aynısı( haklısın heralde çanak ayarı tam deil galiba
    teşekkürler)

Alıntı sercol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence sorun kablo veya lnb deildir,sorun kullandıgınız recevırdır modeli ne ise artık bulması zor olabilir bir recevırda starın frekansı otomatik geldi ama frekanslar ilginç geldi 1186400***27470 oılarak yani demöek istedigim makineler bir anormal olabiliyor bana sorarsan ...
    makinanın markasını yazmıştım ;) belkide ama makinayıda yeni aldım daha 3 ay olmadı.. çok teşekürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri