Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'dan futbolcularýna sitem ve veda...

Tribünler alev alev yanýyor: SORUMLUSU BENÝM

Topu kaleden içeri atamadýnýz: SORUMLUSU BENÝM

Dýþarýda kan gövdeyi götürüyor: SORUMLUSU BENÝM

Mayýs ayýndaki kongre öncesi çok iddialý sözler sarfeden Aziz Yýldýrým, “3 yýl üst üste þampiyonluk sözü” vermiþti camiaya. Sezona 8’de 8 yaparak giren Fenerbahçe, ardýndan kötü sonuçlara imza atmaya baþlamýþ, bu durum ikinci yarýda da sürünce, Samandýra’ya gitmeme kararýný rafa kaldýran Baþkan, takýma el koymuþtu. Ardýndan da Fenerbahçe’nin müthiþ yükseliþi baþladý. Artýk son maça gelinmiþti. Alacaðý bir galibiyet Kanarya’yý þampiyon yapacak, Yýldýrým da sözünde duracaktý. Güiza’nýn golüyle birlikte herkes havalardaydý. Ancak Burak’ýn vuruþu eþitliði saðlayýnca herkes dondu kaldý. Fenerbahçe yüklendikçe yükleniyor ancak top bir türlü kaleden içeri girmiyordu. Artýk 87. dakikaya gelinmiþti. Trabzon ceza sahasýnda ayaktan ayaða dolaþan top, bir türlü içeri atýlamayýnca, yerinden öf***le kalkan Yýldýrým, yanýndaki cama tüm hýrsýyla yumruðu yapýþtýrdý. Ardýndan sinirle koridora çýkan Baþkan, bir umut galibiyet gölünü beklemeye baþladý. Ancak o gol bir türlü gelmedi. Þampiyonluðun kaçmasýyla deliye dönen taraftarlar, tribünleri yakarken, dýþarýda da büyük olaylar çýktý. Ýþte bu, Aziz Yýldýrým’ý þok etti. Olaylarýn yatýþtýrýlmasýný beklerken, futbolcularýyla bir araya gelen Yýldýrým, herkesi þok eden kararýný açýkladý.

Volkan hüngür hüngür aðladý
Yýkýlmýþ görünen Aziz Yýldýrým’ýn aðzýndan tane tane dökülen, “Þu anda tribünlerimiz yanýyor; sorumlusu benim. Topu bir türlü iki direk arasýndan geçiremediniz; sorumlusu benim. Dýþarýda kan gövdeyi götürüyor; sorumlusu benim. O yüzden Fenerbahçe Baþkanlýðý’ný býrakýyorum. Hakkýnýzý helal edin” sözlerini duyan futbolcular büyük bir þok yaþadý. Herkes büyük üzüntü yaþarken, Volkan Demirel’in hüngür hüngür aðladýðý öðrenildi