REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Turksat 11919 frekansda TRT Bati paketi-yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turksat 11919 frekansda TRT Bati paketi-yardim

Merhaba

Londra / Octagon SF 908 / Motorlu / Astra 19/ 28.2 , Hotbird 16 / Turksat 42

Bu sistemde her turlu arama sonucu Turksat tan 167 adet TV kanali bulunuyor. ( 9 tanesi isimsiz test bandli )

trt turk / trt 4 –cocuk / 4 / trt 6 / trt anadolu ve euronews dan baska trt kanali gorunmuyor.

Hem Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , hemde

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adreslerinde ki

TRT BATI paketin de ( 11919 / 24444 / ) TRT 1 ve 3 ve TRT Haber gorunmesine ragmen ben bu kanallari cikaramiyorum

Hata yi nerelerde aramaliyim. Hotbird / Astra 19 / Astra 28 / Turksat cizgisinde Turksat tan bu kadar kanal alabilirken hala ayarlarimda hata olabilir mi .?

Ayni pakete trt turk, ve trt 6, trt cocuk rahat ca izlenirken diger trt1 ve trt haber neden cikmaz. Bu iki kanalin gorunmemesi icin sebeb ne olabilir .

Yardimlariniza tesekkurler . Recep

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal aramasını tümü yap senin şifresiz her halde trt 1 ve trt3 biss şifreli gözüküyor o yüzden senin cihazin bulamıyor:45:
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal aramasını tümü yap senin şifresiz her halde trt 1 ve trt3 biss şifreli gözüküyor o yüzden senin cihazin bulamıyor:45:
    Evet aynen dediginiz gibi. FTA ( sifresiz ) yerine All ( tum ) aramada 11919 / 24444 icin 3 kanal daha buldu. TRT 1 , TRT Haber ve TRT 3 .

Cok tesekkurler.

Diger frekanslari da boyle tarayayim bakalim daha neler cikacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedemek her zaman kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smartla digitürk kanalları Sci-Tech TV nba Universal Channel filan çıkar:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri